reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Sylha, przyszłam Ci pogratulować, a tu taka wiadomość od Xantiny :(((
Xantina, brak mi słów by opisać moj smutek. Tak bardzo mi przykro. Jestesmy z Toba. Nie poddawaj sie kochana!

Xantina, az mi sie lezka zakrecila :( bardzo mi przykro kochana [`]

Mam takie pytanie.. jak bylam w ciazy w Anglii, to badania z krwi mialam raz, a pod koniec tylko zelazo, za to co wizyte musialam nosic mocz, jak jest w pl, bo narazie zrobialam zalecane badania w tym mocz i nie wiem czy to wszystko, czy mam nosic ze soba jak w Angli

Lola- też się doczekasz tej wizyty i tez się będziesz cieszyć- a ja Ci będę zazdrościć;-) bo ja teraz mam trochę do czekania...

Gosia- mam zdjęcie maluszków, każde z osobna i razem- te jest trochę kiepskie, bo ciężko było je wyłapać razem, w ogóle gin musiał się namęczyć zanim jednego namierzył do pomiaru. Postaram się jutro wrzucić fotki:-)

reklama
ja też !!!! Już żadnej stąd nie możemy wypuścić !!

Elzu - nie wiem jak inni mają z badaniami, ja robiłam krew i mocz już po 1 wizycie, a teraz na połowę maja mam zrobić znów krew i mocz.

Do góry