reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Szczebiotka- brak mi juz normalnie słów :(( moja psychika jest juz tez na wyczerpaniu przez te ostatnie zle wieści .
Czy to było twoje 1 USG ? Najgorsze jest to UK ze oni robią pierwsze USG dopiero w 12-13 tyg i do tego czasu człowiek żyje w nieswiadomosci a nie każdy ma dostęp do polskich klinik niestety .... Trzymaj się

szczebiotka ... bardzo mocno tulę ... przykro mi :(

ja byłam w gp, kazali zadzwonić za 2 tyg aby umówić się na wizytę do lekarza. Moim zdaniem to za długo i zadzwonię za tydzień.

O matko ale miałam do nadrobienia... Smutno mi się zrobiło po przeczytaniu niektórych postów. Zresztą ja ostatnio w ogóle jestem ciągle czymś zmartwiona i rozkojarzona. Ostatnio siostra oznajmiła mi że w przedszkolu u jej synka z którym mamy częsty kontakt panuje szkarlatyna a ja pierwsze co pomyślałam o moim 1,5 rocznym szkrabie.Dopiero następnego dnia dotarło do mnie że to choróbsko bardziej może zaszkodzić maleństwu w brzuszku.:wściekła/y: Dodam tyle że moja siostra już na to dziadostwo zachorowała a jej mały nie....

Ale w Londynie pogoda- koszmar!!! Deszcz, grad ze swiata nie widać . I deszcze juz od 2 tyg a dziś sprawdzilam na najbliższy tydzień i cały czas deszcz:(((( a w Polsce ma być od piątku po 20 stopni ale Wam zazdroszczę.

xantinia, szczebiotka - bardzo wam współczuje aż łezka mi się zakręciła w oku :-(

przez te złe wieści to sama chyba pójdę na kontrolę wcześniej bo zwariuje z niepewności czy z bobo wszystko ok.

Lola z tą pogodą to przekichane ... u mnie w pl w rodzinnym mieście zapowiadają się piękne 2 tygodnie po 22 stopnie :/ dla moich rodziców frajda bo w końcu pożeglują sobie :) najchętniej to bym się do nich wybrała już teraz a nie w lipcu ...

reklama
Szczebiotka- :-:)-:)-(już brak mi po prostu słów......Trzymaj się.....Ech to jest po prostu przykre, kolejny aniołek....

Lola- to będziesz jeszcze ładniejsze miała- bo dzieci i starsze będą:-D&&&&

Do góry