reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt:tak: piękne te nasze dzieciaczki już takie duże i machają:-D cudo ja się już doczekać nie mogę piątku wtedy mam genetyczne i zobaczę maluszka

qwas - tobie szczególnie gratuluje i świetnie, że torbiel się wchłonęla, mam nadzieje ze taka sama informacje w piątek usłysze:tak: mam nadzieje, ze już jesteś spokojniejsza:tak:

nela
- witaj

sunovia
, lola - współczuje wam tych wymiotów

sasanka - biedna córcia:-( jak po wizycie u dentysty?

filifionka
- jak sie czujesz? mam nadzieje, że wyjdziesz jak najszybciej! a ta krew to z krwiaka, czy po prostu takie jednorazowe plamienie?

nikita - wow, 3 koleżanki w ciąży, super, możecie robić ciążowe imprezki:-)

e-stera- ja dostałam swoją kartę ciązy w 8 tyg

Estera ja kartę miałam już w 5tc, ale to chyba dlatego, że lekarz widział jak byłam mega zestresowana i mówiłam, że w poprzedniej ciąży nawet nie doczekałam karty :-( Ale myślę, że 11 tc to już czas na to.
Gosiagro imprezka była już w sobotę- przy coli (zrobiłam sobie dzień dziecka bo normalnie nie piję) i karkówce :-D Myślałam, że jakoś dziwnie mi będzie na grillu bez piwka, ale nawet nie poczułam różnicy :-D

Sylha- to trzymam kciuki za 2 maluszki:)
Ja dziś tez idę do szpitala znowu na wizytę do poloznej ale pare dni temu postanowiłam , ze tez ja wyprosze żeby zrobiła mi USG albo chociaż dopplerem wysluchala czy biją serduszka bo nie wytrzymam do 3 maja...
A i tez miałam dziś sen straszny , ze mnie zbadali i ze było tylko jedno dziecko a w drugim było puste jajo :( skąd się takie sny biorą

Nanulika- ale Ty byłaś ostatnio:)) ja byłam 3 tyg temu w 8tc. Najchętniej to bym chodziła raz w tygodniu albo i codziennie nawet :)

reklama
Hej dziewczyny. Po dzisiejszej wizytacji lekarzy dostalam nakaz leżenia, wstawać mogę jedynie do toalety. Dostaję 3 razy dziennie luteinę. Na wczorajszym USG lekarz mówił o wynaczynieniu ale na bardzo małym obszarze. Kazał być grzeczną dziewczynką i powinno być ok:)
Qwas super, że u Ciebie dobrze.
Sasanka jak córcia?

Do góry