Ja już mam,od ostatniej wizyty 11 kwietnia...e-stera:8495433 pisze:A macie już kartę ciąży?Mi jeszcze nie dał.........jakiś roztrzepany jest.....i jestem zla na niego za wczorajszą wizytę, niby ok.ale.......
reklama
sanns
Zaciekawiona BB
e-stera karta ciąży to jedyny plus mojej wczorajszej wizyty
qwas super wiadomości
qwas super wiadomości
Gratuluje wszystkim udanych wizyt piękne te nasze dzieciaczki już takie duże i machają cudo ja się już doczekać nie mogę piątku wtedy mam genetyczne i zobaczę maluszka
qwas - tobie szczególnie gratuluje i świetnie, że torbiel się wchłonęla, mam nadzieje ze taka sama informacje w piątek usłysze mam nadzieje, ze już jesteś spokojniejsza
nela - witaj
sunovia, lola - współczuje wam tych wymiotów
sasanka - biedna córcia:-( jak po wizycie u dentysty?
filifionka - jak sie czujesz? mam nadzieje, że wyjdziesz jak najszybciej! a ta krew to z krwiaka, czy po prostu takie jednorazowe plamienie?
nikita - wow, 3 koleżanki w ciąży, super, możecie robić ciążowe imprezki:-)
e-stera- ja dostałam swoją kartę ciązy w 8 tyg
qwas - tobie szczególnie gratuluje i świetnie, że torbiel się wchłonęla, mam nadzieje ze taka sama informacje w piątek usłysze mam nadzieje, ze już jesteś spokojniejsza
nela - witaj
sunovia, lola - współczuje wam tych wymiotów
sasanka - biedna córcia:-( jak po wizycie u dentysty?
filifionka - jak sie czujesz? mam nadzieje, że wyjdziesz jak najszybciej! a ta krew to z krwiaka, czy po prostu takie jednorazowe plamienie?
nikita - wow, 3 koleżanki w ciąży, super, możecie robić ciążowe imprezki:-)
e-stera- ja dostałam swoją kartę ciązy w 8 tyg
e-stera
Fan(ka)
Jestem wściekła a mojego ginka i robię się coraz bardziej, wrrrrrrrrrrrrrr. K................chyba poszukam sobie innego lekarza- jejku aż mnie nosi ze złości
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Estera ja kartę miałam już w 5tc, ale to chyba dlatego, że lekarz widział jak byłam mega zestresowana i mówiłam, że w poprzedniej ciąży nawet nie doczekałam karty :-( Ale myślę, że 11 tc to już czas na to.
Gosiagro imprezka była już w sobotę- przy coli (zrobiłam sobie dzień dziecka bo normalnie nie piję) i karkówce Myślałam, że jakoś dziwnie mi będzie na grillu bez piwka, ale nawet nie poczułam różnicy
Gosiagro imprezka była już w sobotę- przy coli (zrobiłam sobie dzień dziecka bo normalnie nie piję) i karkówce Myślałam, że jakoś dziwnie mi będzie na grillu bez piwka, ale nawet nie poczułam różnicy
Sylha- to trzymam kciuki za 2 maluszki
Ja dziś tez idę do szpitala znowu na wizytę do poloznej ale pare dni temu postanowiłam , ze tez ja wyprosze żeby zrobiła mi USG albo chociaż dopplerem wysluchala czy biją serduszka bo nie wytrzymam do 3 maja...
A i tez miałam dziś sen straszny , ze mnie zbadali i ze było tylko jedno dziecko a w drugim było puste jajo skąd się takie sny biorą
Ja dziś tez idę do szpitala znowu na wizytę do poloznej ale pare dni temu postanowiłam , ze tez ja wyprosze żeby zrobiła mi USG albo chociaż dopplerem wysluchala czy biją serduszka bo nie wytrzymam do 3 maja...
A i tez miałam dziś sen straszny , ze mnie zbadali i ze było tylko jedno dziecko a w drugim było puste jajo skąd się takie sny biorą
reklama
fillifionka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Po dzisiejszej wizytacji lekarzy dostalam nakaz leżenia, wstawać mogę jedynie do toalety. Dostaję 3 razy dziennie luteinę. Na wczorajszym USG lekarz mówił o wynaczynieniu ale na bardzo małym obszarze. Kazał być grzeczną dziewczynką i powinno być ok
Qwas super, że u Ciebie dobrze.
Sasanka jak córcia?
Qwas super, że u Ciebie dobrze.
Sasanka jak córcia?
Podziel się: