reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Qwas super wieści! Cieszę się, że wszystko w porządku. Teraz możemy spokojnie kłaść się spać.
Do jutra dziewczynki
Do jutra dziewczynki
e-stera
Fan(ka)
Nasz też machał dzisiaj do nas-wszystkimi kończynami
A ja załapałam doła i chyba pójde prywatnie na uSG- nie zrobił przezierności karkowej, tak się dzidziek ruszał ,że nie dał się pomierzyć-powiedział ,że wszystko oki..........ale ja chcę mieć pewność.
qwas i co..wszystko oki......super :-)
A ja załapałam doła i chyba pójde prywatnie na uSG- nie zrobił przezierności karkowej, tak się dzidziek ruszał ,że nie dał się pomierzyć-powiedział ,że wszystko oki..........ale ja chcę mieć pewność.
qwas i co..wszystko oki......super :-)
T
taycia
Gość
QWAS - Gratuluje udanej wizyty! super,ze dzidzia rosnie ja jeszcze godzinka i spadam do domu...juz bardzo chce mi sie spac milej nocy!
reklama
niteczka83
Zaangażowana w BB
Qwas - gratuluję udanej wizyty! To i ja pójdę spokojnie spać - cóż za dzień
Ulala - ... raczej się nie zamienimy - w naszym wypadku to bez sensu , bo ja na razie też gładziutka. A zawsze jakieś wypryski miałam a tu proszę
Nanulika - zobaczysz Twoje bobo też pomacha Ależ mnie rozwaliłaś (pozytywnie) tym "ja też chcę macha od bobo"
Miłych snów dziewczyny
Ulala - ... raczej się nie zamienimy - w naszym wypadku to bez sensu , bo ja na razie też gładziutka. A zawsze jakieś wypryski miałam a tu proszę
Nanulika - zobaczysz Twoje bobo też pomacha Ależ mnie rozwaliłaś (pozytywnie) tym "ja też chcę macha od bobo"
Miłych snów dziewczyny
Podziel się: