reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
A może wizyta sie ciut opóźnila albo qwas jeszcze nie wróciła do domu? Ja tu czekam z niecierpliwością a jednocześnie robie sie spiaca i chyba zaraz pójdę spac. Mam nadzieje ze rano przeczytam same dobre wieści.

dziekuje dziewczyny za wsparcie :D wizyta była na 20 czasu polskiego a droga trwa godzinę więc dopiero niedawno wróciliśmy :) co za uczucie ... niesamowite po prostu ... machało do K i się śmialiśmy, ze tatusia poznało :D

Nasz też machał dzisiaj do nas-wszystkimi kończynami :-D:-D
A ja załapałam doła i chyba pójde prywatnie na uSG- nie zrobił przezierności karkowej, tak się dzidziek ruszał ,że nie dał się pomierzyć-powiedział ,że wszystko oki..........ale ja chcę mieć pewność.
qwas i co..wszystko oki......super :-)

reklama
Qwas - gratuluję udanej wizyty! :) To i ja pójdę spokojnie spać - cóż za dzień ;)

Ulala - ... raczej się nie zamienimy - w naszym wypadku to bez sensu ;) , bo ja na razie też gładziutka. A zawsze jakieś wypryski miałam a tu proszę ;)

Nanulika - zobaczysz Twoje bobo też pomacha :) Ależ mnie rozwaliłaś (pozytywnie) tym "ja też chcę macha od bobo" :)

Miłych snów dziewczyny :)

Do góry