reklama
ulala
Fanka BB :)
Qwas ale ci wleję za to straszenie wiedziałam że będzie dobrze zmartwiłaś się wiadomością elomelo i dlatego takie myśli ale u niej było dzidzi malutkie i sama już wcześniej zastanawiała się czy rozwija się prawidłowo u Ciebie wszystko super i ciesze się z tego bardzo bo w sumie dlatego z samego rana tu zaglądam czy są wieści od Ciebie
Miłego dzioneczka ciężaróweczki :-)
Miłego dzioneczka ciężaróweczki :-)
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Dzień doberek. Jakoś tak dzień się pozytywnie zaczyna. Dzisiaj idę na wizytę z przyjaciółką- ma podejrzenie ciąży pozamacicznej, ale ja czuję, że wszystko będzie dobrze. Wczoraj się też dowiedziałam o ciąży mojej drugiej przyjaciółki- a mam takie serdeczne właśnie te dwie, więc jestem mega szczęśliwa.
Nie wiem jak wytrzymam 2 tyg do wizyty, najwyżej wsmyknę się na fotel po kumpeli
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia!
Ale fajny dzień. Słoneczko pięknie świeci. Tak czuję, że już będą tylko dobre wieści u nas w listopadówkach
Nie wiem jak wytrzymam 2 tyg do wizyty, najwyżej wsmyknę się na fotel po kumpeli
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia!
Ale fajny dzień. Słoneczko pięknie świeci. Tak czuję, że już będą tylko dobre wieści u nas w listopadówkach
sylha
mama bliźniakowa
Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt,
Filifionka- trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do domu i wszystko było git&&&&&&
Dzisiaj to ja wystrachana jestem, jeszcze w nocy mi się takie głupoty śniły, że pojechałam do kliniki a położna mi mówi, że jak byłąm miesiąc temu to wszystko u mnie dobrze i gin badań robić nie będzie- mam jechać do domu...
Filifionka- trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do domu i wszystko było git&&&&&&
Dzisiaj to ja wystrachana jestem, jeszcze w nocy mi się takie głupoty śniły, że pojechałam do kliniki a położna mi mówi, że jak byłąm miesiąc temu to wszystko u mnie dobrze i gin badań robić nie będzie- mam jechać do domu...
e-stera
Fan(ka)
A macie już kartę ciąży?Mi jeszcze nie dał.........jakiś roztrzepany jest.....i jestem zla na niego za wczorajszą wizytę, niby ok.ale.......
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Sylha no to dobry sen. Mózg Ci wysyła sygnał, że wszystko dobrze
Filifionka daj znać jak się czujesz!
Filifionka daj znać jak się czujesz!
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Nikita- zobaczymy, denerwuję się jednak....
Estera- ja kartę miałam już w 7tc założoną
Estera- ja kartę miałam już w 7tc założoną
Podziel się: