reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Qwas ale ci wleję za to straszenie :) wiedziałam że będzie dobrze zmartwiłaś się wiadomością elomelo i dlatego takie myśli ale u niej było dzidzi malutkie i sama już wcześniej zastanawiała się czy rozwija się prawidłowo u Ciebie wszystko super i ciesze się z tego bardzo :) bo w sumie dlatego z samego rana tu zaglądam czy są wieści od Ciebie :)

Miłego dzioneczka ciężaróweczki :-)

Dzień doberek. Jakoś tak dzień się pozytywnie zaczyna. Dzisiaj idę na wizytę z przyjaciółką- ma podejrzenie ciąży pozamacicznej, ale ja czuję, że wszystko będzie dobrze. Wczoraj się też dowiedziałam o ciąży mojej drugiej przyjaciółki- a mam takie serdeczne właśnie te dwie, więc jestem mega szczęśliwa.
Nie wiem jak wytrzymam 2 tyg do wizyty, najwyżej wsmyknę się na fotel po kumpeli ;)
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia!
Ale fajny dzień. Słoneczko pięknie świeci. Tak czuję, że już będą tylko dobre wieści u nas w listopadówkach :)

Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt, :tak::tak::tak:

Filifionka- trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do domu i wszystko było git&&&&&&

Dzisiaj to ja wystrachana jestem, jeszcze w nocy mi się takie głupoty śniły, że pojechałam do kliniki a położna mi mówi, że jak byłąm miesiąc temu to wszystko u mnie dobrze i gin badań robić nie będzie- mam jechać do domu...

Qwas super wieści, teraz to już musisz być pewna, że wszystko idzie w jak najlepszym porządku! Jeszcze raz gratki!
Filifionka trzymam mocno kciuki za Was, wracajacie szybciutko do domku :-)

reklama
Do góry