martussia2203 anula833 witajcie serdecznie
nikita1982 pewnie , ze odliczanie
qwas trzymam kciuki mocno, by krwawienie ustalo i zebus nie musiala jechac na pogotowie
ja dzis caly dzien mam paskudne bole podbrzusza, mysle, ze moj kaszel w tym nie pomaga no, ale nic za tydizen w czwartek rano bede wszystko wiedziec.
nanulinka dobry pomysl z info na zamknietym, ale moze jeszcze chwile poczekac z jego otwieraniem, az lepiej sie poznamy?
oczywiście,że trzeba poczekać - za mało się jeszcze znamy a i ciągle nowe mamusie dołączają
Myślę że może koło maja byłoby ok
Nanulika u nas na zamknietym lipcówek 2009 wymieniłyśmy się numerami i dziewczyny specjalnie do mnie do szpitala dzwoniły czy wszystko ok :-) strasznie to miłe było
Nikita my się zdecydowaliśmy na pobieranie krwi pępowinowej przy Tomku, a że jest duża zgodność dla rodzeństwa to teraz chyba już nie będziemy.
Dredka, Nikita co do szczepień to ja również szczepiłam pierwsze dziecko i przy drugim dziecku podejmę taką samą decyzję. Dodatkowo szczepiłam na rota i pneumo.
Ja szczepić będę na wszystkie, dodatkowe również. Uważam to za dobre rozwiązanie - ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania
Za to krwi pępowinowej nie będę magazynować - drogie to, za drogie wydaje mi się.... naczytałam się trochę o tym i uważam,że jest to fajna rzecz, ale zdecydowałabym się tylko w przypadku nadmiaru kasy...
Dziewczyny a czy Wy juz mówiłyście rodzinie o ciąży?? czy możecie to jeszcze ukryc?? u mnei już sie nie da Brzuszek już bardzo ładnie odstaje i wygladam teraz tak jak kolo 15 tyg. w pierwszej ciazy. Do Spodni swoich nie wchodze i musze nosic ciazówki albo takie na luznej gumce. Wczoraj jak mnie w pracy zobaczyli to kazdy "macał" moj brzuch czego szczerze mówiąc nie lubie. Jak jest z Wami??
MagdaP3011 możesz nam się pochwalić brzuszkiem na odpowiednim wątku
Mój też już zaczyna coraz bardziej odstawać - dziś babka na prawku zauważyła
Zapomniałam Wam się pochwalić moim dzidziolem Zdjęcie wykonane w 6 tygodniu :-)
Zobacz załącznik 453344Zobacz załącznik 453345
Martussia śliczna dzidzia W ramach porządku zapraszamy ze zdjęciami na wątek wizytowy - łatwiej potem odnaleźć zdjęcia i informacje - choćby po to żeby porównać tam wklejamy foty i informacje a tu gratulujemy
Nikita -no troche juz mam,ale nie codziennie tylko jednego dnia wiecej, drugiego mniej, trzeciego w ogole i tak w kolko. Za 2 tyg ide do gina to na pewno powiem,ze sie tym martwie chociaz moj lekarz ogolny powiedzial,ze 50% kobiet plami i dopoki krwi nie ma to nie mam sie przejmowac,ale wkurza mnie ta gesta brazowawa wydzielina ,to kurze bialko,ale tez nie pojawia sie kazdego dnia tylko raz na jakis czas. Moze taka moja uroda
Nanulika - z tymi numerami to dobry pomysl,ale na pewno jeszcze nie teraz.. mu rodzilysmy w sierpniu,a podawalysmy numer dopiero w czerwcu :-)
Gosiagro - uwazaj na siebie! ja jeszcze w zyciu nie zemdlalam...
Martusia - piekna Fasolinka!!
taycia - 3mam kciuki za upławy - coby zniknęły jak najprędzej!!! Co do tel OCZYWIŚCIE ŻE PÓŹNIEJ. pisałam Dreddce że wątek zamknięty może by tak koło maja, a numery tel będą tak naprawdę przydatne najbardziej pod koniec, więc pewnie koło sierpnia/września byoby ok
Ja wszamałam krupnik i sałatkę owocową - mniam!!! najgorsze że mam cholerną ochotę na jakieś ciastko z kremem.... np karpatka mniammmmmmm....
a w domu nie mam takich skarbów ani składników na nie ze względów bezpieczeństwa.... ehh....