reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

hej dziewczyny ... melisa na noc czyni cuda, spalam bardzo spokojnie, plamienia zywá krwiá ustaly zostala tylko mala ilosc starej, troche mnie to uspokoilo.

mam za to problem bo o 11 musze wziác cyclogest 400mg dopochwowo a mi sie skonczyl i mysle czy zamiast tego nie wiziác takiej samej dawki utrogestanu doustnie ... co myslicie? leki dopiero bedá na 18 bo zamawialismy w aptece ... do kliniki tez nie mam co dzwonic bo od 12 dopiero a lekarz od 18 :/

nikita ja ten program ogládam na you tubie po angielsku ... niesamowity jest :) uwierz angielki klná nie mniej hehe

reklama
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, podglądam te Wasze Maleństwa i zastanawiam się jak moja Kruszynka wygląda:-)

Jeśli chodzi o przeżywanie drugiej ciąży, to ja nie wiem do końca czy się zgodzę, ja na pewno spokojniejsza jestem, trochę dlatego że już wiem mniej więcej czego oczekiwać a poza tym w pierwszej ciąży porównywałam opiekę tutaj z Polską i akurat koleżanka była w ciąży,na dodatek jej ginekolog trochę wymyślał, no ale na końcówce zadbali o mnie rewelacyjnie (miałam skurcze, które potrafiły trwać ponad 12godz a potem przechodziły, zaczęło się miesiąc prze terminem i miałam 2cm w Polsce pewnie by wywoływali a tu wróciłam do domku i potem spokojnie sama urodziłam) no a poza tym siłą rzeczy jak w domu już dzieciaczek to trudno się tak na sobie skupiać ale mam nadzieję, że tą ciążą będę potrafiła się bardziej cieszyć a nie martwić tak dużo:-)

Jeśli chodzi o brzuchol to masakra, ja mam teraz taki jak bym w 4 miesiącu była i muszę się sporo nagimnastykować, żeby nie było widać

hej dziewczyny ... melisa na noc czyni cuda, spalam bardzo spokojnie, plamienia zywá krwiá ustaly zostala tylko mala ilosc starej, troche mnie to uspokoilo.

Super, czyli już jesteś spokojniejsza:) Będzie dobrze:)

Szczebiotka.

Ja też nieźle wyglądam. Schudłam 18 kg, wszyscy mnie komplementowali, podziwiali ... Przez zimę nabrałam 3 kg, a od momentu gdy "zaciążyłam" dodatkowe 5. Biust mi wypełniło, jestem jakaś nawodniona, a koleżanki w pracy patrzą na mnie spode łba i nic nie mówią. Pewnie myślą - efekt jo-jo jak zwykle (hihihi). Brzuchol też mam niezły ... A wszystkie ubrania poobcinałam i pozwężałam, szkoda - byłoby jak znalazł ...

kurka dalej nie wiem co z tymi tabletkami, czytalam ze utrogestan mozna dopochwowo równiez wiec chyba wezme tak ale 300mg a nie 400.

ja schudlam 45 kilo niestety 14 wrócilo i teraz ciáza, ale nie martwie sié :)

kurka dalej nie wiem co z tymi tabletkami, czytalam ze utrogestan mozna dopochwowo równiez wiec chyba wezme tak ale 300mg a nie 400.

ja schudlam 45 kilo niestety 14 wrócilo i teraz ciáza, ale nie martwie sié :)

qwas - dobrze, że jesteś. Siedze w pracy i na samą myśl o dokumentach mam odruch wymiotny:( Nie wiem jak po świetach nadrobie zaległości.
Co do tabletek, chętnie bym Ci pomogła, ale nie mam pojęcia o czym piszesz:no:.
Piszesz, że schudłaś 45 kg, szok:szok: i SZACUN!
Ja też się nie martwię - wagą, gorzej z ciuchami :(
A mój mąż mówi "mówiłem, żebyś nie zwężała?" Prorok czy co?:-)

Hej dziewczyny,
Wlasnie wróciłam ze szpitala, bo strasznie mnie dziś bolały okolice jajnika- zwijalam sie po każdym kaszlnieciu. Jednak wszystko jest w porządku! Serce bije, stworek ma1,3 cm;) zrobili mi tez badania krwi i wszystko fajnie;))
Ale sie cieszę !
Sorki, ze tak tylko szybko i o sobie - ale z telefonu skrobie do was ;)

Hej dziewczyny,
Wlasnie wróciłam ze szpitala, bo strasznie mnie dziś bolały okolice jajnika- zwijalam sie po każdym kaszlnieciu. Jednak wszystko jest w porządku! Serce bije, stworek ma1,3 cm;) zrobili mi tez badania krwi i wszystko fajnie;))
Ale sie cieszę !

No to wspaniale, ale Ci zazdroszczę(tak życzliwie), że słyszałaś serducho:) i że wszystko dobrze :)

Dreddka:8425997 pisze:
Hej dziewczyny,
Ale sie cieszę !

Super! Nawwet nie wiesz jak sie ciesze!

Dreddka super, że wszystko ok, a Ty jak sie teraz czujesz, ból już minął?

Qwas a nie masz numeru do gina, żeby zadzwonić i spytać? Tak byłoby najbezpieczniej.

reklama
Alicja no wlasnie tylko mam do kliniki ... ale poszukalam w necie i wzielam 300mg dopochwowo i powinno byc dobrze ...

Dreddka cieszé sié, ze wszystko dobrze :*

Do góry