reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
u mnie na bialo przezroczystym sluzie widac niteczki zywej krwi, dzwonilam do kliniki, jakikolwiek doktor bedzie o 18 dopiero, jestem sama w domu i boje sie ruszac normalnie, siedze i rycze bo nie wiem juz co robic ;(

qwas 3mam kciuki.... może to nic groźnego i skończy się na strachu..... nie panikuj (wiem,że to łatwo się mówi) i jedź do tego lekarza, 18 tuz,tuz....

pojechac to nie pojade bo wizyta 100 funtów i nie mamy pieniedzy na niá :(jedyne co moge to poczekac na konsultacje telefoniczná ;(

Zadzwoniłam do swojej gin-endo w sprawie tej mojej nieszczęsnej kropki na bieliźnie. Kazała sie nie stresowac tylko leżeć. Jakby objawy sie nasilily to mam jechać do szpitala na izbę przyjęć. Ja jednak mam nadzieje ze nie bedzie takiej konieczności. Co chwile chodzę do toalety i sprawdzam jak sie ma sytuacja. Na papierze jest czysiutko.

Qwas, trzymam kciuki zeby wszystko u Ciebie było ok. Daj od razu znać co powiedział lekarz

reklama
Ja miałam pare dni temu bóle podbrzusza przez ok 3 dni a dziś w końcu mnie nic nie boli. Oczywiście cały czas się stresuje szczególnie , ze ostatnio tyle dziewczyn straciło ciążę . Jak pomyśle, ze jeszcze 4 tyg do kolejnej wizyty to nie wiem jak wytrzymam. Jak coś mnie boli to stres, ze coś nie tak jak nic mnie nie boli to tez stres dlaczego raptownie nic nie boli, zwariować można ...

Qwas- pamiętaj , ze jak nie masz kasy a będziesz chciała się upewnić czy wszystko ok to jedz albo u ciebie gdzieś albo na Tooting do Early pregnancy unit miedzy 8-11. Po tej godz juz nie przyjmuja i będziesz musiała stać w wielkiej kolejce i najpierw przyjmują ludzi z wypadków itd.

Do góry