reklama
Ja mam dość często bóle podbrzusza, lekkie, zazwyczaj takie "skurczowe", kłucia też mam i ból w krzyżach... nie wiem czy to normalnedziewczyny to zadna z was nie ma bóli zadnych, skurczy czy kluc???
MagdaP witaj ;-)
pojechac to nie pojade bo wizyta 100 funtów i nie mamy pieniedzy na niá jedyne co moge to poczekac na konsultacje telefoniczná ;(
kosmiczne te ceny u was...
ja za tą "alarmową" wizytę prywatnie zapłaciłam ostatnio 50 pln....
pola.
Fanka BB :)
Zadzwoniłam do swojej gin-endo w sprawie tej mojej nieszczęsnej kropki na bieliźnie. Kazała sie nie stresowac tylko leżeć. Jakby objawy sie nasilily to mam jechać do szpitala na izbę przyjęć. Ja jednak mam nadzieje ze nie bedzie takiej konieczności. Co chwile chodzę do toalety i sprawdzam jak sie ma sytuacja. Na papierze jest czysiutko.
Qwas, trzymam kciuki zeby wszystko u Ciebie było ok. Daj od razu znać co powiedział lekarz
Qwas, trzymam kciuki zeby wszystko u Ciebie było ok. Daj od razu znać co powiedział lekarz
dziewczyny to zadna z was nie ma bóli zadnych, skurczy czy kluc???
witaj MagdaP
Ja miałam bóle tak jak na okres ale przeszło, a wczoraj wieczorem to miałam dziwne kłucie w kroczu dosłownie tak jak by mi ktoś szpile wbijał :-( i bolało jak cholera...
reklama
Ja miałam pare dni temu bóle podbrzusza przez ok 3 dni a dziś w końcu mnie nic nie boli. Oczywiście cały czas się stresuje szczególnie , ze ostatnio tyle dziewczyn straciło ciążę . Jak pomyśle, ze jeszcze 4 tyg do kolejnej wizyty to nie wiem jak wytrzymam. Jak coś mnie boli to stres, ze coś nie tak jak nic mnie nie boli to tez stres dlaczego raptownie nic nie boli, zwariować można ...
Qwas- pamiętaj , ze jak nie masz kasy a będziesz chciała się upewnić czy wszystko ok to jedz albo u ciebie gdzieś albo na Tooting do Early pregnancy unit miedzy 8-11. Po tej godz juz nie przyjmuja i będziesz musiała stać w wielkiej kolejce i najpierw przyjmują ludzi z wypadków itd.
Qwas- pamiętaj , ze jak nie masz kasy a będziesz chciała się upewnić czy wszystko ok to jedz albo u ciebie gdzieś albo na Tooting do Early pregnancy unit miedzy 8-11. Po tej godz juz nie przyjmuja i będziesz musiała stać w wielkiej kolejce i najpierw przyjmują ludzi z wypadków itd.
Podziel się: