reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
witaj martusia:)

Hanoos gratuluję wizyty i czekamy na zdjęcie!!!

Alicja i hanoos się odmeldowały.... Jeszcze chyba kresekMW miała dzisiaj wizytować dobrze pamiętam? ciekawe co u niej? wizytę chyba miała mieć na 10 a do teraz żadnych wieśći:( 3mam kciuki!!!

Dziewczyny jak już utworzymy z zaufanych jakiś zamknięty wątek to można wtedy w jednym wątku spisać nry tel - w czerwcówkach to super działa, szczególnie teraz kiedy np dwie już urodziły, albo któraś została zatrzymana w szpitalu a reszta się martwi - łatwiej wtedy o jakieś wieści:)

Ostatnia edycja:
nanulika jeśli będzie zamknięty to możemy wszystko:)

hanoos - też już duża dzidzia:) super już dzieciaczki się pojawiają z naszych kropeczek :) zaczyna robić sie fajniej :) ciekawej:)

Ostatnia edycja:
dzwonilam do lekarza, jedyne co moge na tym etapie to obserwowac i w razie mocnego krwawienia jechac na pogotowie, powiedzial ze mam dobrá duzá dawke lekow i te krwawienie moze byc z przekrwienia itp. mam byc spokojniejsza tez i moge zwiekszyc liczbe nospy do 3 razy po 2 tabletki na dobe ... no i lezec glownie :(

ALicja super fotka! Ciekawa jestem czy za tydzień też zobaczę rączki i nóżki, to będzie 9 tydzień.
Dreddka popieram Twoją opinię nt. szczepionek. Sama chcę też zaszczepić dzidzie i na dodatkowe szczepienia również np. pneumokoki.
A co myślicie nt pobrania krwi pępowinowej?

ALicja super fotka! Ciekawa jestem czy za tydzień też zobaczę rączki i nóżki, to będzie 9 tydzień.
Dreddka popieram Twoją opinię nt. szczepionek. Sama chcę też zaszczepić dzidzie i na dodatkowe szczepienia również np. pneumokoki.
A co myślicie nt pobrania krwi pępowinowej?
Qwas odpoczywaj Kochana i bądź dobrej myśli. Trzymam &&&&&

reklama
Do góry