reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
wrócilam z wizyty którá opisalam na wátku, nosz ta torbiel nie daje mi spokoju i wrecz mnie przeraza :/
pytalam o rybe wedzoná i lekarz powiedzial ze mozna a nawet trzeba bo zdrowa a zle toksyny zatrzymuje skóra której sie nie je przeciez ...
za tydzien mielismy jechac do walii na swieta i odpoczác i nie da rady, max 20 minut spaceru dziennie ... ech myslalam ze odpoczne od tego pokoju, lezenia :/ trudno, dla zdrowia wszystko i wiem, ze dam rade ...

qwas rozumiem stres zwiazany z torbiela, ale glowa do gory, wazne, ze serduszko bije i z maluszkiem ok. Ja wierze, ze ta torbiel sie ladnie wchlonie.

cześć dziewczyny, czy was też tak strasznie bolą wiązadła ? wiem ze brzuch sie powiększa ale nie mogę sie w nocy przewrócić zaczęłam spać na lewym boku z poduszką miedzy nogami. no i ta straaaaszliwa ilość śluzu ktora ze mnie wyplywa. Musze dzisiaj pomarudzić bo pogoda beznadziejna byłam dzisiaj na badaniach i nigdy pobieranie krwi mnie nie bolało nigdy nie bałam się widoku igieł A dziś albo ta pielęgniarka jakaś badziewna ale okropnie bolało.
Któraś pytała o zatwardzenia mi pomógł lactulosal bez rercepty 3x1 i na wzdęcia tez troszkę pomógł no i jest ziołowy

czesc dziewczyny,
mnie dzis zupelnie chorobsko rozlozylo - kaszle i kicham -pol nocy nieprzespanej.Wlasnie zrobilam sobie parowke z wody z sola, ale nie jest dobrze :( do pracy nie pojde.

Gdy kaszle czasami strasznie mnie boli podbrzusze po prawej stronie - gwaltowny, ostry bol :(

no fatalnie jest i jeszcze sie z m. klocimy, co zdarza nam sie bardzo rzadko :(

ten gwałtowny ostry ból to właśnie wiązadała wiązadła które podtrzymują macice albo z jednej albo z drugiej strony tak ma być

qwas głowa do góry, najważniejsze, że z Maluszkiem wszystko dobrze i już pierwsze zdjęcie do albumu:-)
Co do Świąt to współczuję, pomyśl sobie że przynajmniej ukochanego będziesz miała przy sobie, ja co prawda w pięknym miejscu ale co z tego skoro sama bo Mąż w pracy;(

Qwas głowa do góry jeszcze troszkę poleżysz, a później torbiel pięknie się wchłonie i wrócisz do normy! Najważniejsze, ze maluszek pięknie rośnie :-)

Właśnie dzwoniłam do gina, bo 4.04 kończy mi się L-4 i muszę się zapisać na normalną wizytę za 120,00zł :-/ Tak więc w środę o 15:00 znowu wizytuję. Jedyny plus tego jest taki, ze znowu popodglądam maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewuszki ;) dawno do Wasnie zaglądałam ale przez pogode internet sie psuje ;/

Dziś byłam na zakupach ;) i kupiłam sobie witaminki ;) i bede je brała za 9 dni bo na razie mam jeszcze folki ;) mam nadzieje ze dzidzi nie zaszkodzi ;)

Jej ja też mam właśnie bóle pod brzuchem ;/ i chyba to też wina pęcherza ;/ a do tego nie mam zaparć ale czasem po prostu nie mogę sie wypróżnić i jak mnie zbiera to boli okropnie ;//

qwas bedzie dobrze ;*

Do góry