reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Heja

ja sie przywitam ale pewnie dzis bede tylko podczytywac nie mam sily od rana mnie meczyly mdlosci o 14 dopiero moglam cokolwiek zjesc , brzuchol mnie boli rowniez a i chyba jakies przeziebienie mnie bierze - koszmar

anka - przykro mi

Qwas to dzisiaj była wizyta? Ale się popisałam:( nie martw się, wszystko będzie dobrze. Musisz tylko dalej odpoczywać. Domyślam się, że jest to uciążliwe, ale jakoś dasz radę :) czy Twoje pytanie dotyczyło też wędzonego łososia ;)?

anka26,07 tak strasznie mi przykro Kochana :(((((
nie wiem, co więcej można powiedzieć ...

to już drugi Aniołek w listopadówkach ...

co do wędzonego łososia - ja bym nie ryzykowała. jak już pisałam jest to ryba wędzona na zimno i przez to jest po prostu wpół surowa. a jak wiadomo surowe to możemy jeść co najwyżej warzywa.

:( Sunovia a miałam jednak nadzieję, że łososia można.
A no już 2 Aniołki :( ale miejmy nadzieję, że więcej nie będzie...

Ostatnia edycja:
reklama
ja też bardzo lubię łososia, ale teraz po prostu kupuję świeżego i podsmażam albo piekę w piekarniku - też jest pyszny :)

Do góry