reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
czesc dziewczyny,
mnie dzis zupelnie chorobsko rozlozylo - kaszle i kicham -pol nocy nieprzespanej.Wlasnie zrobilam sobie parowke z wody z sola, ale nie jest dobrze :( do pracy nie pojde.

Gdy kaszle czasami strasznie mnie boli podbrzusze po prawej stronie - gwaltowny, ostry bol :(

no fatalnie jest i jeszcze sie z m. klocimy, co zdarza nam sie bardzo rzadko :(

Dzień dobry :)
Qwas życzę udanego usg jutro.
Dreddka zdrowiej bidulko.
NAnulika udanej jazdy;)
Załamałyście mnie tym wędzonym łososiem- uwielbiam i miałam nadzieję na sałatke na święta :(
Nie zazdroszczę Wam teściowych, ja na szczęście mam cudowną.
Przytulanie wygląda u nas różnie. Z ochotą bywa różnie :( ale jak sobie pomyślę o przyjemności na koniec, to od razu... Tylko mój mąż się stresuje, że zrobi krzywdę dzidzi.

Kurcze coś z koncentracją u mnie kiepsko;)
Jak u Was z humorami? Ja potrafię dac domownikom w kość. Już mnie to zaczyna męczyć :( szybko tracę cierpliwość.

Cześć dziewczyny :)
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla wszystkich chorujących!

U mnie w domu TZ okrutnie chory, jakiś paskudny wirus grypy. Ja się na razie trzymam dzielnie, mam nadzieję nie zachorować.

qwas trzymam kciuki za wizytę! &&&

qwas kciuki za jutrzejszą wizytę zaciśnięte, będziemy czekały na dobre wieści.

Dreddka kuruj się biedna.
Z tymi kłótniami to nie zazdroszczę a znam z autopsji, choć póki co i tak jes lepiej niż w ostatniej ciąży na początku bo wtedy naprawdę hormony mi się na mózg rzuciły, a faceci to takie nie kumate stwory czasami ;-)

u nas przynajmniej dziś piękne słonko od rana choć zimno, ja zaraz wracam do łóżeczka z młodym sobie drżemkę zrobię na dziś sporo planów trzeba skądś mieć siłę.

Miłego dnia Kobietki:-)

Witam dziewczyny :-)
Biore te tabletki i musze je łamać. Napiszcie czy powinnam łykać priobiotyki?
Weekend zleciał rodzinnie i już wiedzą prawie wszyscy:-)

Trzymam kciuki za wizyty;-)

reklama
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że nic nie piszę, ale podobnie jak Pati nie mam juz na nic sił. Całymi dniami męczą mnie mdłosci czasami zakońcozne wymiotami, do tego jestem starsznie zmęczona i genralnie bez energii. W zeszłym tygodniu byłam na jazdach i w połowie zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam się zatrzymać i zamienić miejscem z instruktorem. Tragedia... Mam nadzieję, że długo to nie potrwa, bo zwariuję ...

Żabko trzymam kciuki za wtorkową wizytę, napewno wszystko będzie dobrze!

Do góry