reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
wrócilam z wizyty którá opisalam na wátku, nosz ta torbiel nie daje mi spokoju i wrecz mnie przeraza :/
pytalam o rybe wedzoná i lekarz powiedzial ze mozna a nawet trzeba bo zdrowa a zle toksyny zatrzymuje skóra której sie nie je przeciez ...
za tydzien mielismy jechac do walii na swieta i odpoczác i nie da rady, max 20 minut spaceru dziennie ... ech myslalam ze odpoczne od tego pokoju, lezenia :/ trudno, dla zdrowia wszystko i wiem, ze dam rade ...

qwas rozumiem stres zwiazany z torbiela, ale glowa do gory, wazne, ze serduszko bije i z maluszkiem ok. Ja wierze, ze ta torbiel sie ladnie wchlonie.

cześć dziewczyny, czy was też tak strasznie bolą wiązadła ? wiem ze brzuch sie powiększa ale nie mogę sie w nocy przewrócić zaczęłam spać na lewym boku z poduszką miedzy nogami. no i ta straaaaszliwa ilość śluzu ktora ze mnie wyplywa. Musze dzisiaj pomarudzić bo pogoda beznadziejna byłam dzisiaj na badaniach i nigdy pobieranie krwi mnie nie bolało nigdy nie bałam się widoku igieł A dziś albo ta pielęgniarka jakaś badziewna ale okropnie bolało.
Któraś pytała o zatwardzenia mi pomógł lactulosal bez rercepty 3x1 i na wzdęcia tez troszkę pomógł no i jest ziołowy

czesc dziewczyny,
mnie dzis zupelnie chorobsko rozlozylo - kaszle i kicham -pol nocy nieprzespanej.Wlasnie zrobilam sobie parowke z wody z sola, ale nie jest dobrze :( do pracy nie pojde.

Gdy kaszle czasami strasznie mnie boli podbrzusze po prawej stronie - gwaltowny, ostry bol :(

no fatalnie jest i jeszcze sie z m. klocimy, co zdarza nam sie bardzo rzadko :(

ten gwałtowny ostry ból to właśnie wiązadała wiązadła które podtrzymują macice albo z jednej albo z drugiej strony tak ma być

qwas głowa do góry, najważniejsze, że z Maluszkiem wszystko dobrze i już pierwsze zdjęcie do albumu:-)
Co do Świąt to współczuję, pomyśl sobie że przynajmniej ukochanego będziesz miała przy sobie, ja co prawda w pięknym miejscu ale co z tego skoro sama bo Mąż w pracy;(

Qwas głowa do góry jeszcze troszkę poleżysz, a później torbiel pięknie się wchłonie i wrócisz do normy! Najważniejsze, ze maluszek pięknie rośnie :-)

Właśnie dzwoniłam do gina, bo 4.04 kończy mi się L-4 i muszę się zapisać na normalną wizytę za 120,00zł :-/ Tak więc w środę o 15:00 znowu wizytuję. Jedyny plus tego jest taki, ze znowu popodglądam maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewuszki ;) dawno do Wasnie zaglądałam ale przez pogode internet sie psuje ;/

Dziś byłam na zakupach ;) i kupiłam sobie witaminki ;) i bede je brała za 9 dni bo na razie mam jeszcze folki ;) mam nadzieje ze dzidzi nie zaszkodzi ;)

Jej ja też mam właśnie bóle pod brzuchem ;/ i chyba to też wina pęcherza ;/ a do tego nie mam zaparć ale czasem po prostu nie mogę sie wypróżnić i jak mnie zbiera to boli okropnie ;//

qwas bedzie dobrze ;*

Do góry