e-stera
Fan(ka)
Ja też mogę rodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OMG szok!!!!
Ja mam swietne wspomnienia z porodu:-) Zresztą jak urodziłam to powiedziałam że teraz mogę rodzić drugi raz )
Lola to ja juz wiem dlaczego moja koleżanka nie chciała tam rodzić tylko wróciła do PL przerażajace są te porody.
Ależ mi dobry rosół wyszedł!!! Jeszcze się gotuje ale jak tak dalej z moim podpijaniem go pójdzie to nie wiem czy mój S. się załapie
No i na pomidorową jutro na pewno nie wystarczy)))
Dziewczyny ja mam pytanie z innej mańki:
1)pierwsze L4 miałam bez kodu B na zeszły tydzień
2) od dzisiaj będę miała kolejne L4 na 3 tyg (w sumie nie wiem czy z kodem B bo dopiero będę jechała je odebrać)
dzwonili do mnie z pracy,że jak chcę żeby mi te L4 naliczyli 100% to muszę im do 5go kwietnia (wtedy naliczają wypłaty za marzec) dostarczyc zaświadczenie że jestem i od kiedy jestem w ciąży.
Ginekolog moja jednak powiedziała,że takie zaświadczenie wystawi mi dopiero jeśli na następnej wizycie potwierdzimy prawidłową ciążę (czyli 11go kwietnia).
To był opis syt, a teraz pytanie: czy w takim wypadku przy kolejnej wypłacie dostanę wyrównanie za to że taz naliczą mi 80% a potem już będą mieli zaświadczenie że w tym czasie byłam już w ciąży? Ponoć tak jest, ale czy któraś z Was miała taką sytuację?