reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Witamy wszystkie nowe Mamusie i ich fasolki i gratulujemy bijących serduszek:) ale wam zazdroszcze, ja jeszcze 12 dni do wizyty:):)

Techniczna wskazowka:)

Jak chcecie cos do swojego posta dopisac kliknijcie edit...
Nie trzeba tworzyc kolejnego-jeden pod drugim:-))))

Kresek- moje gratki :-),

Witam nowe mamusie :-),

Ulala- no tak niby wszystko OK, ale my mamusie to już zawsze będziemy się martwić o nasze maluszki taka nasza natura......a te moje dolegliwości to naprawdę mam za 2....

Trzymam kciuki za kolejne cudowne wizyty
Woow pienie sie sklada, ze serduszka bija!!!!!

Moze macie racje ze to normalne, postaram sie nie martwic ale i tak jutro dzwonie do lekarza ktory zastepuje mojego, moze mnie uspokoi.

Witam nowe mamusie i gratuluje fasolek

Dziewczyny od rana strasznie duzo wyprodukowalyscie :)
I fajnie, ze dobre wiadomosci: mwini81, KresekMW - wielkie gratulacje ! super, ze zobaczylyscie serduszka!

nowe mamusie witajcie!
qwas -gdy bylam w 5t0d na usg bylo widac tylko pecherzyk i wg lekarza to zupelnie normalne - powiedzial, ze dopiero tydzien pozniej na pewno cos widac. Glowa do gory :)

Zazdroszcze wam wizyt - ja chyba sobie zaczne na scianie stawiac kreski do wizyty - jeszcze 22,5 dni - ech :(

u mnie to było tak, że lekarz w 4 tyg dał mi skierowanie na usg ale powiedział, że mogę się zapisać dopiero jak zaczne 6 tydzień.... więc pierwsze usg robiłam w 6 tyg.

reklama
To się pochwaliłam, że brak mdłości.........jak mnie wzięło 2 godz. temu to jak tylko o jedzeniu pomyslę i o tym że trzeba zrobic obiad to mnie podbija.A muszę iść po małego do przedszkola-najchętniej to bym jeszcze pospała- zdrzemnełam się 45 minut .
Ech.......

Do góry