reklama
sylha
mama bliźniakowa
Kresek- moje gratki :-),
Witam nowe mamusie :-),
Ulala- no tak niby wszystko OK, ale my mamusie to już zawsze będziemy się martwić o nasze maluszki taka nasza natura......a te moje dolegliwości to naprawdę mam za 2....
Witam nowe mamusie :-),
Ulala- no tak niby wszystko OK, ale my mamusie to już zawsze będziemy się martwić o nasze maluszki taka nasza natura......a te moje dolegliwości to naprawdę mam za 2....
anka26_x_07
Mama Laury :)
Trzymam kciuki za kolejne cudowne wizyty
Woow pienie sie sklada, ze serduszka bija!!!!!
Moze macie racje ze to normalne, postaram sie nie martwic ale i tak jutro dzwonie do lekarza ktory zastepuje mojego, moze mnie uspokoi.
Witam nowe mamusie i gratuluje fasolek
Woow pienie sie sklada, ze serduszka bija!!!!!
Moze macie racje ze to normalne, postaram sie nie martwic ale i tak jutro dzwonie do lekarza ktory zastepuje mojego, moze mnie uspokoi.
Witam nowe mamusie i gratuluje fasolek
Dziewczyny od rana strasznie duzo wyprodukowalyscie
I fajnie, ze dobre wiadomosci: mwini81, KresekMW - wielkie gratulacje ! super, ze zobaczylyscie serduszka!
nowe mamusie witajcie!
qwas -gdy bylam w 5t0d na usg bylo widac tylko pecherzyk i wg lekarza to zupelnie normalne - powiedzial, ze dopiero tydzien pozniej na pewno cos widac. Glowa do gory
Zazdroszcze wam wizyt - ja chyba sobie zaczne na scianie stawiac kreski do wizyty - jeszcze 22,5 dni - ech
I fajnie, ze dobre wiadomosci: mwini81, KresekMW - wielkie gratulacje ! super, ze zobaczylyscie serduszka!
nowe mamusie witajcie!
qwas -gdy bylam w 5t0d na usg bylo widac tylko pecherzyk i wg lekarza to zupelnie normalne - powiedzial, ze dopiero tydzien pozniej na pewno cos widac. Glowa do gory
Zazdroszcze wam wizyt - ja chyba sobie zaczne na scianie stawiac kreski do wizyty - jeszcze 22,5 dni - ech
u mnie to było tak, że lekarz w 4 tyg dał mi skierowanie na usg ale powiedział, że mogę się zapisać dopiero jak zaczne 6 tydzień.... więc pierwsze usg robiłam w 6 tyg.
reklama
e-stera
Fan(ka)
To się pochwaliłam, że brak mdłości.........jak mnie wzięło 2 godz. temu to jak tylko o jedzeniu pomyslę i o tym że trzeba zrobic obiad to mnie podbija.A muszę iść po małego do przedszkola-najchętniej to bym jeszcze pospała- zdrzemnełam się 45 minut .
Ech.......
Ech.......
Podziel się: