reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Marta tak wyszło :))

Dzis same dobre wiesci, wiec dzien udany.Jeszcze czekam na reszte wiadomosci :)
Jestem mega zmeczona, bylam z Laura na tancu, chwilke na rowerze a teraz moja kruszyna koloruje.
Glodna jestem jak wilk a smaka konkretnego brak :/

Ma ktoras takie slabe bole podbrzusza?

reklama
Ulala - nie strasz mnie :-D 1.68 cm to 16.8 mm czyli spokojnie 8 tydzien ciazy...
Nanulika - trzymam kciuki! a jak pozostale wizyty?

taycia - nie straszę Ciebie no co ty :) tylko tak z ciekawości wzięłam kalendarzyk ciążowy i popatrzyłam :) :-)ciężka sprawa z tymi lekarzami obliczeniami :) a życie samo wskaże nam daty porodu takie o których nawet pewnie nie myślimy :)

Nanulika -zasiedziała się no :) ale zapewne zaraz wyskoczy z wiadomościa super :)

Ostatnia edycja:
Pecherzyk 1.96cm, fasolka 55mm, wg usg 5w4d czyli tydzien mlodsza:) bylo widac malenkie serduszko :))))))))))
Jupiiiiiii:....
W poniedzialek mam przyjsc po dalsze L4.....

0.55 cm a nie mm :) czyli 55mm chyba.....

Sama juz nie wiem....

Czekajcie z tego wszystkiego mgr inz zapomnial matematyki:) ulala zwracam honor:) 5.5mm

Ostatnia edycja:
reklama
Nanulinka - super! nie wiesz jak sie ciesze!
Razem tu trafilysmy z czerwcowek i mam nadzieje, ze razem do listopada bedziemy :))
GRATULACJE!

Do góry