reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

sunovia - tu nie chodzi czy nowocześnie czy nie koleżanka zadała jakby nam pytanie czy zabrać m czy nie bo to takie ............... więc ma wątpliwości a ja napisałam co o tym pomyślałam ale wcale nie uważam że mężczyzna zawsze musi towarzyszyć kobiecie podczas badań bo jesli go nie ma to jest złym ojcem ,jesli chce idzie jeśli nie nic na siłę to już kwestia dogadania między nimi .

qwas - w którym tyg jesteś? ok 10 tyg można dopiero na usg zobaczyć takiego dzidziusia który bardziej do faceta przemówi niż te nasze kropeczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja jestem w ok 5 tyg i 2 dniu, to normalne ze jajeczko jeszcze bylo puste? :( mi bardziej chodzi ze jak nic nie zobaczymy na usg to bedzie mi jakby strasznie wstyd glupio i przykro i sie rozrycze a nie chcialabym zeby K to widzial :/

qwas- ja byłam w 5t4d i też było widać tylko pęcherzyki, gin mnie uspokajał, że to jeszcze wcześnie i nie mam się czym martwić- tego się trzymam choć majty voll, ale będzie dobrze. Czytałam po necie, że wiele dziewczyn w tym wieku ciąży też miało jeszcze niewidoczne dzidzie

ja jestem w ok 5 tyg i 2 dniu, to normalne ze jajeczko jeszcze bylo puste? :( mi bardziej chodzi ze jak nic nie zobaczymy na usg to bedzie mi jakby strasznie wstyd glupio i przykro i sie rozrycze a nie chcialabym zeby K to widzial :/

to zależy od sprzętu jeśli nie zobaczysz to nie denerwuj sie bo czytałam wiele takich postów gdzie dziewczyny miały pęcherzyk ale nie było widać płodu widzisz ja o twoim czasie miałam krwawienie we wtorek gin widział pęcherzyk i dzidzie maleńka ale była a w środę wylądowałam w szpitalu i robili usg widzieli pęcherzyk a dzidzi nie a jak widać żyje :) więc nie denerwuj się mnie też już stresy dopadały a bo to serduszka nie widać a powinno .... i wszystko się pokazało w swoim czasie :) stres jest nam niepotrzebny ja 3 razy poroniłam pewnie że do Usg kładę się w napięciu ale jestem dobrej mysli wierzę że tym razem się uda pozytywne myślenie jest zdecydowanie lepsze :)

dziekujé dziewczyny, ja to ogolnie strachliwa jestem i czasami niepotrzebnie sie stresujé ale to silniejsze ode mnie :/

qwas- normalne, że się obawiasz tym bardziej, że już raz poroniłaś i drżysz o swoje maleństwo tak jak my wszystkie, ale bądź dobrej myśli i wierz w swoje maleństwo!!!!!

A jak mi ma tak jeszcze przez najbliższe 6 tygodni iść to ja się wykończę, znowu wymioty.......już nawet nie miałam czym bo do tej pory zjadałam 2 sucharki i popiłam pół kubka kakao

qwas ja w 5t3d bylam na usg i mój pęcherzyk był pusty a miał juz prawie 11 mm. Mam nadziejhę,że dzisiaj będzie tam dzidzia.. i serduszko.. Mam taki stres, że głowa boli...

reklama
Do góry