reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Qrcze ja myślałam, że będę drżeć do drugiej bety- czy prawidłowo przyrasta, ale tak jak nasza embriolog powiedziała, później do 1 USG, potem do akcji serca.....też tak jest....

reklama
anisiaj, jak ja poszlam pierwszy raz w pierwszej ciazy na usg to nawet nie wiedzialam, ze bedzie dopochwowe, ale bylam oddzielona parawanem i lekarz zawolal meza jak juz bylo widac na monitorze wiec bylo ok, za to na innym badaniu bylo mi troche niezrecznie bo maz siedzial akurat na przeciwko krocza.. i nie wstydze sie meza (!) tyko troche nietypowa sytuacja ze obcy facet wklada mi takie cos miedzy nogi.. niezrecznosc przeszla jak zobaczylismy malenstwo na monitorze.. ale pozniej jeszcze lekarz mnie zbadal na fotelu (tym razem maz siedzial z boku) i wlozyl mi tam kamerke.. i pokazal wnetrze na tv.. to dopiero bylo dziwne :) Podsumowujac, zabieram meza na pierwsze usg bo chwila niezrecznosci nie ma znaczenia jak razem mozemy zobaczyc dzieciatko :)

czesc dziewczyny

jeszcze nie czytalam co nadrukowalyscie ale ja dzis jakas nerwowa jestem :/
Dzis jakos dziwnie sie czuje, mam wrazenie ze caly czas boli mnie brzuch, chyba przesadzam.Rano pobolewal mnie brzuch jak na @
Kurde ze tez mojego lekarza nie ma :(
Jak dzis sie znow to powtorzy to jutro jade do innego
Strasznie sie boje ze to bedzie nieudany 3 raz :-(

Qrcze ja myślałam, że będę drżeć do drugiej bety- czy prawidłowo przyrasta, ale tak jak nasza embriolog powiedziała, później do 1 USG, potem do akcji serca.....też tak jest....

U Ciebie wszystko w porzątku sama widzisz że objawów Ci nie brakuje sa bardzo uciążliwe ale wskazują na to że jest wszystko ok. Oby przestało Ciebie jak najszybciej to męczyć to chyba jeden z najgorszych objawów ciążowych .

Przede wszystkim witam serdecznie, nowa tu jestem ...
anka - nie martw sie na zapas. Mnie także bolał brzuch i chociaz to nie pierwsza ciąża, także miałam lęki. Poszukałam w necie i wyczytałam, że to normalne, niektóre kobiety mają takie bóle, że muszą zażywać środki przeciwbólowe. Wstyd, ale ja nie pamiętam czy tak miałam wcześniej, ale przecież każda ciąża jest inna ... Mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko w porządku.

Cześć wszystkim wróciłam niedawno z usg i jest moje wyśniopne serduszko, zarodek pieknie podrósł :laugh2: niewiem ile ma mm bo na aparacie było ustawione wg wieku ciązy i wychodzi dzidzia 7tygodniowa... kamień spadł nam z serca nasz okruszek żyje :-) odrazu dostałam skierowanie na badanie i krew juz zrobiłam a jutro mam dowieźć moczyk... kolejna wizyta 4 kwietnia już się nie mogę doczekać znowu męża zaciągnę a co! :-p a jak u Was?

kresekMW!!!
to superrrr! gratulacje!!!
ja zmykam do koleżanki, stamtąd zabierze mnie Mój S. i pojedziemy na wizytę - 3majcie kciukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!

aha mnie tez bolało i lekarz powiedział że to normalne bo macica się rozciaga i nawet lepiej że to odczuwam bo wiadomo, że rośnie maleństwo Mimo wszystko poprosilam jeszcze o luteinę i nadal biorę rano i wieczorem po 1 tabletce dopochwowo... a na wymioty dostałam jakieś czopki i brać w razie konieczności

dziekuję serdecznie i 3mam kciuki i życzę mocno bijących serduszek Dziewczyny czuję że ten pierwszy dzień wiosny będzie bardzo szczęsliwy i dla Was :-)

reklama
Do góry