reklama
T
taycia
Gość
Ulala - mam ten sam termin co Ty
Moja wizyta opisana w watku wizytowym :-)
Moja wizyta opisana w watku wizytowym :-)
sunovia
Fanka BB :)
ja też myślałam, że to już koniec mdłości, a tu niedawno mnie z powrotem dopadły
ogarnęłam trochę kuchnię, rozładowałam i załadowałam zmywarkę i już mnie zaczyna kłuć w podbrzuszu, więc chwila odpoczynku
i jeszcze tylko pranie wrzucę i z powrotem spadam do łóżka
grudniówki - wow, szybko
ogarnęłam trochę kuchnię, rozładowałam i załadowałam zmywarkę i już mnie zaczyna kłuć w podbrzuszu, więc chwila odpoczynku
i jeszcze tylko pranie wrzucę i z powrotem spadam do łóżka
grudniówki - wow, szybko
ulala
Taycia -Widziałam właśnie z tamtego wątku wróciłam i bardzo dobrze przynajmniej nie będę sama a wymiary jakie masz ? podawali Ci?
Ale numer co do dnia takie same ja miałam ostatnią miesiączkę 21-22 stycznia a ty ? bo mnie tak wychodzi z kalendarza a dzidzia ciut młodsza bo owulka w innym czasie prawdopodobnie była
Ale numer co do dnia takie same ja miałam ostatnią miesiączkę 21-22 stycznia a ty ? bo mnie tak wychodzi z kalendarza a dzidzia ciut młodsza bo owulka w innym czasie prawdopodobnie była
Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki :-) Dziś rano byłam pobrać krew mocz i glukoza. 30.03 mam przyjść z tymi wynikami.
Ja tylko widziałam zdjęcie więc nawet nie wiem ile mierzy ale ważne że serce już jest.
Mdłości u mnie nadal są choć już troszke mniejsze. Strasznie mnie drażnią zapachy. Piłabym ale jak tylko pomysle to tez mnie zaczyna mdlic.
Trzymam kciuki za wizyty
Gratuluje serduszek:-)
Ja tylko widziałam zdjęcie więc nawet nie wiem ile mierzy ale ważne że serce już jest.
Mdłości u mnie nadal są choć już troszke mniejsze. Strasznie mnie drażnią zapachy. Piłabym ale jak tylko pomysle to tez mnie zaczyna mdlic.
Trzymam kciuki za wizyty
Gratuluje serduszek:-)
T
taycia
Gość
Ulala - tak, zmierzyla mi dzidziusia. 1,68 cm . Ja mialam okres 29 grudnia,a potem juz nic...robilam 3 testy..wszystkie negatywne..18 lutego poszlam do ginekologa,ktora wykluczyla ciaze,a widocznie juz bylam zaciazona
sylha
mama bliźniakowa
Taycia- super wieści!!!!!!
UFFFF bo ja myślałam, że tylko mnie tak męczy. Jedyne co toleruję w miarę to sucharki i koktajl truskawkowy......reszta to nawet zapach mnie męczy strasznie
UFFFF bo ja myślałam, że tylko mnie tak męczy. Jedyne co toleruję w miarę to sucharki i koktajl truskawkowy......reszta to nawet zapach mnie męczy strasznie
Marta1981
Rodzyneczka
Dzięki za ciepłe powitanie:-).
Anka nie dość że mamy już lipcowe dzieciaki to jeszcze listopadowe będą.
Wizytę umówiłam na poniedziałek na 16:15:-).
Ciiiiii - mąż jeszcze nie wie bo w pracy.
Anka nie dość że mamy już lipcowe dzieciaki to jeszcze listopadowe będą.
Wizytę umówiłam na poniedziałek na 16:15:-).
Ciiiiii - mąż jeszcze nie wie bo w pracy.
reklama
ulala
Ulala - tak, zmierzyla mi dzidziusia. 1,68 cm . Ja mialam okres 29 grudnia,a potem juz nic...robilam 3 testy..wszystkie negatywne..18 lutego poszlam do ginekologa,ktora wykluczyla ciaze,a widocznie juz bylam zaciazona
no to twoja ciąża według kalendarza ciążowego wychodzi mi na 13 tydz termin porodu 5 .10 jak on ci obliczył tą ciąże na podstawie wymiarów usg ? moja ma 12,7 mm
Faktycznie jakiś misz masz miałaś
nanulika -nareszcie bo czekam na wieści .
Podziel się: