reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witam nowe mamusie :)

Kresek gratulacje :)

a ja dziś padam tak mi się fajnie usnęło to dhl mnie zbudził i niedospana taka masakra .

Widziałyście że już Grudniówki się pojawjają wow .

Ostatnia edycja:
reklama
ja też myślałam, że to już koniec mdłości, a tu niedawno mnie z powrotem dopadły

ogarnęłam trochę kuchnię, rozładowałam i załadowałam zmywarkę i już mnie zaczyna kłuć w podbrzuszu, więc chwila odpoczynku
i jeszcze tylko pranie wrzucę i z powrotem spadam do łóżka

grudniówki - wow, szybko :)

Taycia -Widziałam właśnie z tamtego wątku wróciłam :) i bardzo dobrze przynajmniej nie będę sama:) a wymiary jakie masz ? podawali Ci?

Ale numer co do dnia takie same :) ja miałam ostatnią miesiączkę 21-22 stycznia a ty ? bo mnie tak wychodzi z kalendarza a dzidzia ciut młodsza bo owulka w innym czasie prawdopodobnie była

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki :-) Dziś rano byłam pobrać krew mocz i glukoza. 30.03 mam przyjść z tymi wynikami.
Ja tylko widziałam zdjęcie więc nawet nie wiem ile mierzy ale ważne że serce już jest.
Mdłości u mnie nadal są choć już troszke mniejsze. Strasznie mnie drażnią zapachy. Piłabym ale jak tylko pomysle to tez mnie zaczyna mdlic.
Trzymam kciuki za wizyty:)
Gratuluje serduszek:-)

Ulala - tak, zmierzyla mi dzidziusia. 1,68 cm . Ja mialam okres 29 grudnia,a potem juz nic...robilam 3 testy..wszystkie negatywne..18 lutego poszlam do ginekologa,ktora wykluczyla ciaze,a widocznie juz bylam zaciazona :-D

Taycia- super wieści!!!!!!

UFFFF bo ja myślałam, że tylko mnie tak męczy. Jedyne co toleruję w miarę to sucharki i koktajl truskawkowy......reszta to nawet zapach mnie męczy strasznie

Dzięki za ciepłe powitanie:-).
Anka nie dość że mamy już lipcowe dzieciaki to jeszcze listopadowe będą.
Wizytę umówiłam na poniedziałek na 16:15:tak::-).
Ciiiiii - mąż jeszcze nie wie bo w pracy:-p:-D.

reklama
Ulala - tak, zmierzyla mi dzidziusia. 1,68 cm . Ja mialam okres 29 grudnia,a potem juz nic...robilam 3 testy..wszystkie negatywne..18 lutego poszlam do ginekologa,ktora wykluczyla ciaze,a widocznie juz bylam zaciazona :-D

no to twoja ciąża według kalendarza ciążowego wychodzi mi na 13 tydz termin porodu 5 .10 jak on ci obliczył tą ciąże na podstawie wymiarów usg ? moja ma 12,7 mm

Faktycznie jakiś misz masz miałaś :)

nanulika -nareszcie bo czekam na wieści .

Do góry