reklama
matyjasowa
Fanka BB :)
Matyjasowa, ja zawsze na wiosne mam dołki, wczoraj
tez miałam strasznego nawet na forum nie chciało mi sie wchodzic i awanture mezowi o byle co robiłam i plakac sie chciało, masakra.. oby dzis było lepiej
mam nadzieje ze w koncu minie podly nastroj i bede cieszyla sie ciaza.....
ja przez mdlosci i brak apetytu ... schudlam 1kg jak sie wazylam u lekarza ....
Dzień dobry! Hormony nam psikusy robią, ale to podobno mija i w drugim trymestrze będziemy pełne pozytywnej energii))
My wczoraj mieliśmy wyjść ze znajomymi na fajnie zapowiadająca sie imprezę, ale ja padlam i zasnelam na sofie. Taki ze mnie slabeusz, ale za to dziś od 7.30 biegam po mieszkaniu
My wczoraj mieliśmy wyjść ze znajomymi na fajnie zapowiadająca sie imprezę, ale ja padlam i zasnelam na sofie. Taki ze mnie slabeusz, ale za to dziś od 7.30 biegam po mieszkaniu
matyjasowa
ulalaabsolutnie sie nie zamartwiam bo u mnie akurat zwaga kiepsko bo przytylko mi sie ostatnio ... a waze sie i u gina i w domu wiec widze roznice mimoze jem tyle ze brak apetytu jakos wplywa na mnie .....
dzis pogoda super
dzis pogoda super
Wesoła Kobietka
Hej :-) dzis czuje sie lepiej. Posprzatalam w kuchni i lazience i jakos poczulam ze musze sie oszczedzac bo mnie troche w brzuchu zabolalo wiec sie polozylam. Pisze sobie z tel. :-) cos bym zjadla ale sama nie wiem co, mezowi kazalam kupic ptysia albo paczka. Milego dzionka Dziewczyny :-) takie sloneczko tam a ja musze sie kurowac w domu.
no, trzeba sie oszczdzac ja tez za sprzatanie sie wziełam i maseczke na włosy rzuciłam a teraz odpoczynek troche.Wesoła Kobietka ja zawsze codziennie cos słodkiego musiałam na ruszt wrzucic a teraz nic, zero ochoty na słodkie. nawet nie słodze herbaty raz tylko batonika zjadłam jak na miescie byłam i czułam ze musze cos zjesc. ciekawe czy to sie zmieni:-)
Cześć Dziewczynki
Mnie tez chyba dopadly w końcu mdłości choc sama nie wiem co to jest budze sie z takim ssaniem, ze szok a jak mam jeść to nic mi sie nie chce. Na słodkie nie moge patrzec gdzie zawsze kochalam słodycze . Teraz mogłabym objadac sie ogorkami cały czas
Wyjeżdżam dzis na weekend tak wiec życzę udanego weekendu.
Mnie tez chyba dopadly w końcu mdłości choc sama nie wiem co to jest budze sie z takim ssaniem, ze szok a jak mam jeść to nic mi sie nie chce. Na słodkie nie moge patrzec gdzie zawsze kochalam słodycze . Teraz mogłabym objadac sie ogorkami cały czas
Wyjeżdżam dzis na weekend tak wiec życzę udanego weekendu.
Wesoła Kobietka
Lola doczytałam, że Ty bierzesz zastrzyki, czy to jest Clexane może? bo właśnie to też dostałam. Ja właśnie nie robiłam progesteronu, a myślałam już przy ostatniej becie, żeby zrobić i teraz jestem zła na siebie :-/ W poniedziałek idę zrobić badanie na toxo i zrobię sobie ten progesteron.
reklama
A tak sobie własnie myślałam, ze jeszcze żadna mnoga ciąża sie nie objawiła...
Sylha, gratulacje!
Dziewczyny, ktore martwią się wielkością albo brakiem zarodka, w mojej pierwszej ciąży ciągle coś było za mało, a to beta niska i słabo przyrastała (a raz po 48 h w ogóle), a to zarodek za mały, a serduszko zobaczyliśmy dopiero w 9 tc, ale lekarz cały czas nas uspokajał, ze każdy człowiek rozwija się inaczej. I faktycznie teraz ten człowiek jest o głowę wyższy od rówieśników :-)
Ale rozumiem, wasz niepokój, bo i ja szalałam z nerwów.
Sylha, gratulacje!
Dziewczyny, ktore martwią się wielkością albo brakiem zarodka, w mojej pierwszej ciąży ciągle coś było za mało, a to beta niska i słabo przyrastała (a raz po 48 h w ogóle), a to zarodek za mały, a serduszko zobaczyliśmy dopiero w 9 tc, ale lekarz cały czas nas uspokajał, ze każdy człowiek rozwija się inaczej. I faktycznie teraz ten człowiek jest o głowę wyższy od rówieśników :-)
Ale rozumiem, wasz niepokój, bo i ja szalałam z nerwów.
Podziel się: