reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nie dlugo autobus to bedzie mało;)
powiedzcie kiedy macie nastepną wizyte.. bo ja pierwsza miałam 9 marca i kazal mi gin przyjść za miesiąc.. wydaje mi sie ze to tak długo. Wam tez za miesiąc wypada?

reklama
Ja bylam 7go ale bylo ledwie widac ze w macicy cos sie tworzy i gin nakazala wizyte 2 tyg pozniej czyli za tydzien... 7 dni czekania juz za mna.... mam nadzieje,ze dzidzia za tydzin juz bedzie widoczna,i moze serduszko juz bedzie?

o jak fajnie wam się złożyło te same tyg i dni:) no jeszcze troszkę i listopad będzie zamknięty jesteśmy chyba na półmetku:) listopada :) a autobus może być za mały nie liczyłam ile nas już jest w tych Listopadówkach ale do końca na pewno jeszcze sporo dojdzie :) więc może was byc jeszcze więcej z tymi samymi datami :)

pestka, ja wizytę miałam w poniedziałek. teraz mam przyjść znów w poniedziałek, ale tylko z wynikami badan i zalozyc karte ciazy, a usg dopiero w 13tc

ide spac

mnie wczoraj chciał załozyć kartę ciąży bo miałam wszystkie badania ale powiedziałam że po usg a potem jak nie było serduszka to się rozwiało wszystko i karty nie mam ale co tam karta serduszko wolę :)

Witam.Widzę, że już namachałyście sporo stron ;-)
To i ja się dołączę do listopadówek ;-).To moja druga ciąża , mamy już 4 letnigo synka Oliwiera i czekamy na drugiego bobaska.Prawdopodobnie 6-7 tydzień a wiem jz od 3 tygodni.
Za tydzień do lekarza.
Dzisiaj samopoczucie okropne- przespałam pól dnia

sunovia, mi karte od razu założył, na usg takie kropeczki tylko widziałam. moja pierwsza ciąża wiec nie orientuje sie za bardzo kiedy karta co i jak czy za szybko, nie wiem.

nanulika, 7 dni szybko zleci:) i może już serduszko bedzie bo to ok 8 tydz wtedy

reklama
No bedzie 6t4d wiec prawie koniec siodmego tyg! Tak tez gin powiedziala,bo najpierw wizyta miala byc za 10 dni ale potem stwierdzila: aaa to moze za 14 dni,wtedy powinno byc juz serduszko:)

Oby!

Do góry