reklama
Ja bylam 7go ale bylo ledwie widac ze w macicy cos sie tworzy i gin nakazala wizyte 2 tyg pozniej czyli za tydzien... 7 dni czekania juz za mna.... mam nadzieje,ze dzidzia za tydzin juz bedzie widoczna,i moze serduszko juz bedzie?
ulala
Fanka BB :)
o jak fajnie wam się złożyło te same tyg i dni no jeszcze troszkę i listopad będzie zamknięty jesteśmy chyba na półmetku listopada a autobus może być za mały nie liczyłam ile nas już jest w tych Listopadówkach ale do końca na pewno jeszcze sporo dojdzie więc może was byc jeszcze więcej z tymi samymi datami
hanoos
Aktywna w BB
Witaj pestka ;-)
Ulala, piękna betka, więc nie może być źle. czekam z niecierpliwością na Twoje jutrzejsze usg.
Ulala, piękna betka, więc nie może być źle. czekam z niecierpliwością na Twoje jutrzejsze usg.
hanoos
Aktywna w BB
Ja wróciłam właśnie z pracy i obiad wstawiłam. Teraz najchętniej bym sobie drzemkę urządziła, ale niestety papierkowa praca czeka..
e-stera
Fan(ka)
Witam.Widzę, że już namachałyście sporo stron ;-)
To i ja się dołączę do listopadówek ;-).To moja druga ciąża , mamy już 4 letnigo synka Oliwiera i czekamy na drugiego bobaska.Prawdopodobnie 6-7 tydzień a wiem jz od 3 tygodni.
Za tydzień do lekarza.
Dzisiaj samopoczucie okropne- przespałam pól dnia
To i ja się dołączę do listopadówek ;-).To moja druga ciąża , mamy już 4 letnigo synka Oliwiera i czekamy na drugiego bobaska.Prawdopodobnie 6-7 tydzień a wiem jz od 3 tygodni.
Za tydzień do lekarza.
Dzisiaj samopoczucie okropne- przespałam pól dnia
sunovia, mi karte od razu założył, na usg takie kropeczki tylko widziałam. moja pierwsza ciąża wiec nie orientuje sie za bardzo kiedy karta co i jak czy za szybko, nie wiem.
nanulika, 7 dni szybko zleci i może już serduszko bedzie bo to ok 8 tydz wtedy
nanulika, 7 dni szybko zleci i może już serduszko bedzie bo to ok 8 tydz wtedy
reklama
Podziel się: