reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nie dlugo autobus to bedzie mało;)
powiedzcie kiedy macie nastepną wizyte.. bo ja pierwsza miałam 9 marca i kazal mi gin przyjść za miesiąc.. wydaje mi sie ze to tak długo. Wam tez za miesiąc wypada?

reklama
Ja bylam 7go ale bylo ledwie widac ze w macicy cos sie tworzy i gin nakazala wizyte 2 tyg pozniej czyli za tydzien... 7 dni czekania juz za mna.... mam nadzieje,ze dzidzia za tydzin juz bedzie widoczna,i moze serduszko juz bedzie?

o jak fajnie wam się złożyło te same tyg i dni:) no jeszcze troszkę i listopad będzie zamknięty jesteśmy chyba na półmetku:) listopada :) a autobus może być za mały nie liczyłam ile nas już jest w tych Listopadówkach ale do końca na pewno jeszcze sporo dojdzie :) więc może was byc jeszcze więcej z tymi samymi datami :)

pestka, ja wizytę miałam w poniedziałek. teraz mam przyjść znów w poniedziałek, ale tylko z wynikami badan i zalozyc karte ciazy, a usg dopiero w 13tc

ide spac

mnie wczoraj chciał załozyć kartę ciąży bo miałam wszystkie badania ale powiedziałam że po usg a potem jak nie było serduszka to się rozwiało wszystko i karty nie mam ale co tam karta serduszko wolę :)

Witam.Widzę, że już namachałyście sporo stron ;-)
To i ja się dołączę do listopadówek ;-).To moja druga ciąża , mamy już 4 letnigo synka Oliwiera i czekamy na drugiego bobaska.Prawdopodobnie 6-7 tydzień a wiem jz od 3 tygodni.
Za tydzień do lekarza.
Dzisiaj samopoczucie okropne- przespałam pól dnia

sunovia, mi karte od razu założył, na usg takie kropeczki tylko widziałam. moja pierwsza ciąża wiec nie orientuje sie za bardzo kiedy karta co i jak czy za szybko, nie wiem.

nanulika, 7 dni szybko zleci:) i może już serduszko bedzie bo to ok 8 tydz wtedy

reklama
No bedzie 6t4d wiec prawie koniec siodmego tyg! Tak tez gin powiedziala,bo najpierw wizyta miala byc za 10 dni ale potem stwierdzila: aaa to moze za 14 dni,wtedy powinno byc juz serduszko:)

Oby!

Do góry