reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie ! wczoraj robiłam test rano i miałam od razu dwie wyraźne kreski a teraz zrobiłam drugi i mam drugą słabą. Czy zmniejsza się ten hormon czy co? :(

Inny test robiłam a badania krwi nie robiłam. A lekarz potwierdził ciążę wczesną. Ale ja się boję że poronię. Mam niedoczynność tarczycy Hashimoto i tam często są takie przypadki.
Wiem pewnie się nakręcam niepotrzebnie ale taka moja natura.

niekoniecznie się zmniejsza. poranny mocz jest jakby bardziej skoncentrowany, teraz jest rozrzedzony przez wszystkie płyny przyjmowane w ciągu dnia.

gochaa, a jaką dawkę Euthyroxu bierzesz?

i tak jesteś w lepsze sytuacji niż ja, ja tarczycę leczę dopiero od tygodnia, wcześniej nie wiedziałam, że jest z nią coś nie tak.

Sunovia ma racje,na dodatek jesli testy sa innych firm moga wskazywac rozna intensywnosc.... jak chcesz wiedziec na pewno co i jak to zrob jutro i w sb badanie z krwi,porownaj i juz cos bedziesz wiedziec.....

reklama
niekoniecznie się zmniejsza. poranny mocz jest jakby bardziej skoncentrowany, teraz jest rozrzedzony przez wszystkie płyny przyjmowane w ciągu dnia.

A wcześniej kiedyś miałaś badany ten hormon ? dlaczego teraz się dowiedziałaś były jakieś objawy ?? pytam bo miałam robiony ten hormon w tamtym roku i było wszystko ok a teraz w ciązy nie robiłam

Do góry