reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Pestka584, e-sterka witajcie :)
Ulala ciesze sie z przyrostu bety- zobaczysz bedzie serduszko na nastepnym USG!

U mnie dzis tak piekne slonce, ze az zal siedziec przed kompem w biurze :( mam ochote na spacer gdzies w parku lub w lesie.

reklama
Ponoc trzeba miec zaswiadczenie ze do 10go tyg bylo sie juz pod opieka lekarza....

Jade juz do domu,nareszcie!
Jak sie ciesze!
W dodatku mam w domu pyszna zupe ogorkowa!mniami! GLODNAM!

Ostatnia edycja:
fajnie by było jakbyście wszystkie w jeden dzień urodziły:) ja w sumie pażdziernikowa jestem dlatego tu moich suwaczków mało :) gdzieś trzeba było się zdecydować jestem na granicy więc jakoś tak mnie tu pchneło:)

No dziewczyny z 5t4 to Wam już na pewno wózek nie wystarczy:-D:-D
Ja też jedynie słyszałam o tym, że trzeba mieć ten świstek odnośnie pierwszej wizyty.

a ja sobie pospałam trochę, prawie 2 godz i chętnie spałabym dalej, ale mnie tel. obudził.

napisałam do męża, że chyba mam smaka na zapiekankę i właśnie mi robi :-)
a ja oprócz tego nastawiłam sobie zupkę ogórkową, bo mi nanulika smaka narobiła :)

dziś jakiś beznadziejny dzień, szaro buro i ponuro, cały czas leje

reklama
a jeszcze jedno - czyli jak ja mam na suwaku 5t4d to jestem w 6tc? a nie w 5tc?
bo już sama nie wiem, jak to liczyć.

Do góry