ulala
Fanka BB :)
Sunovia -Pierwsza ciąża przebiega chyba najspokojniej bo nie wiesz co Ciebie może spodkać jest taka błoga nieświadomość zagrożenia jeśli jesteś już co najmniej po jednym poronieniu bez stresu nie jesteś wstanie obserwować kolejnych ciąż ciagle będziesz wyszukiwac sobie tych zagrożeń i czekać na ten tydz w którym poroniłaś ja kiedyś poroniłam ok 8 tyg więc w kolejnej jak przeszlam 8 tydz to prawie skakałam ze szczęścia tym bardziej że wszystko było ok nie musiałam leżec az poszłam w 10 czy 11 tc na usg i badanie trwało 40 min i lekarz powiedział że dzidzia jest prawidłowych rozmiarów wszystko niby ok pokazywał mi na monitorze ale akcji serca już nie było powiedział że kilka godzin wcześniej ustała i widzisz jak tu życ bez strachu bez obaw jesli nawet jest wszystko ok i się nie lezy a zdazyc się wszystko może to jak leżę i plamię to jestem najgorszych myśli ale wierzę że ten CUD przetrwa bo sie o niego tym razem nie starałam sam Bóg mi go podarował i myślę że postara się o to by ten cud przetrwał Cuda się zdażaja !!! i ja tym razem sie przekonałam 16 lat się nie zabezpieczać i mieć tylko jedno dziecko i to po leczeniach a tu nagle taka niespodzianka dobrze że to teraz nas zaskoczyło a nie w wieku 45 lat teraz przynajmniej wiem że mimo to że mam problem z płodnością to muszę uważać i się zabezpieczać już w póżniejszych latach
Pola hcg zrób a nie sikany bo jeśli jesteś w 5 tyg ciązy hcg masz dośc wysokie a jesli by nawet coś złego się dzialo to w teście sikanym jeszcze ciąża widoczna będzie dość długo zanim hcg spadnie tak nisko w hcg bedziesz wiedziała ale musisz zrobic ze dwa razy z przerwą jednodniową i wtedy zobaczysz czy rośnie czy spada a na sikanym tego nie ma .Napewno jest wszystko ok . .
Pola hcg zrób a nie sikany bo jeśli jesteś w 5 tyg ciązy hcg masz dośc wysokie a jesli by nawet coś złego się dzialo to w teście sikanym jeszcze ciąża widoczna będzie dość długo zanim hcg spadnie tak nisko w hcg bedziesz wiedziała ale musisz zrobic ze dwa razy z przerwą jednodniową i wtedy zobaczysz czy rośnie czy spada a na sikanym tego nie ma .Napewno jest wszystko ok . .
Ostatnia edycja: