reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Powiem szczerze że nie wiem czy robi zdjęcia ale chyba nie skoro ich nie mam. Nawet nie wiem jaki rozmiar ale powiedziała że wszystko w porządku ciałko żółte jest itd i nic nie wiem oprócz terminu :-(
Będę chodzić prywatnie a tam jak już zaczełam to pewnie też bo mam za darmo badania. Szkoda widocznie ma stary sprzęt.:angry:

reklama
jeszcze nie byłam i gina mam na 21 marca. z moich wyliczeń to termin mam na 17 listopada.
jeżeli chodzi o objawy to chodzę siusiu bardzo często.....masakra, a co do jedzenia to nie mam jeszcze na nic ochoty nawet przez ostatnie 3 dni miałam wstręt na sama myśl o jedzeniu. dzisiaj z kolei zjadłam 3 talerze zupy ogórkowej na obiad a tera wsunęłam 4 berlinki :)
a i piersi mnie strasznie bolą nie mogę ich dotknąć:(

Ja też piję jak kobyła :-)
U mojego ginia to on ma swój monitorek a ja mam telewizor :-), zawsze mam wszystko dokładnie pokazane i wyliczone, także mam nadzieję, że teraz przy ciąży też tak będzie :-)

A u mnie apetyt jaki był taki jest... no może (co dziwne) nie chce mi się słodkiego...

Jedynym dokuczającym mi objawem jest ból brzucha... Czasem martwię się trochę:-(

Crazy girl- mnie też czasem pobolewanie brzucha jak na @ dokucza, ale gin powiedział póki nie ma krwawień nie mam się czym martwić, to samo mi dzisiaj koleżanki potwierdziły. W końcu dzidziuś sobie gniazdko wije i miejsce robi to musi troszkę poboleć

W sumie tak... ;-)
Już sobie coś wymysliłam :baffled: Bo mam strasznie wystający brzuch, bo boli itd.. ehh jak ja chciałabym niczym się nie przejmować..:sorry2:

A mnie wlasnie wieczorem zaczely piersi bolec... apetyt nie wzrosl,zastanawiam sie nawet czy nie zmalal.... tylko cera cos mi sie dzisiaj popsula:( tragedii wielkiej nie ma ale piekna tez nie jestem:(

Dzis po pracy bylismy na zakupach,przypadkiem trafilismy w tesco na wyprzedaz agd i zakupilismy nowy ekspres cisnieniowy:) a w zasadzie taki kombajn 2w1:przelewowo cisnieniowy:) zastanawialam sie nad zakupem takiego jakis czas ale jak dzisiaj zobaczylam cene (75% taniej!) To skonczylam sie zastanawiac:p wygodne to szczegolnie jak np sa goscie i 6 osob chce kawy-cisnieniowo to mega zabawa,rozpusczalnej kawy nie pijamy wiec przelewowy wtedy to super sprawa:) zadowolonam*

A ciazowo to jeszcze powiem tylko dobrej nocki-padam na pycha!

Al naprodukowałyście tych postów ;-) czytam i czytam ;-) Dziewczyny, mnie też pobolewa brzuch jak na @ i cały czas się martwię. Chciałabym dzisiaj zbadać betę, bo minęło 48 godzin, ale laboratorium w weekend nieczynne ;-( dopiero w poniedziałek ;-/ Nie mogę się doczekać, żeby w poniedziałek zajrzeć do mojej fasolki, czy wszystko ok.
A co do objawów, to co dziwne, nie bolą mnie piersi... Apetytu póki co w ogóle nie mam. Zwłaszcza jak zobaczę słodkie, to mnie cofa ;-) i bardzo dobrze, bo ja swoją wagę mam i nie mogę pozwolić sobie dużo przytyć...

reklama
heja
kolejny dzionek .....
dzis juz kawy nie pije bo wczoraj mnie mdlilo po niej przed pol dnia...
WITAJ PATI:)
co do usg kazda z nam ma roznie i nie ma co porownywac ani bete ani usg ..... ja mialam w 4.5c pecherzyk 3mm a w 4.6tc pecherzyk 7mm a beta 189.... wiec kazda z nas ma inaczej ....a zbyt wczesne usg wiadomo ze moze jeszcze nic nie wykazac

Do góry