Monia ja równiez uzywam dr browns i równiez jeste z nich zadowolona. teraz bede kupowala wieksze, bo te 120 ml mam nadzieje, ze niedlugo beda za małe. Mam tez Avnet Natural, ale Franek jak był malutki to strasznie cmokal ten wąski smoczek, wiec przestałam mu podawac na razie. Tylko czasami jak nie ma czystej butli a potrzebuje mu dac mleczko to używam Aventu, bo z wiekem poduczyl sie z nich pić.
Niestety Franek znowu traci apetyt, chyba zaczynają sie ząbki, ech... Myślałam, ze jak miną kolki to sobie do czau ząbków chwile odpocznę, a tak kolejna fatalna noc za nami.
Widzisz
Taycia moja mama np. jak Franek płakal to mowiła daj mu jesć, bo glodny. Ale mówie jej, że niedawno jadł, aona do mnie ze zdziwieniem co ja tak tych pór posiłków pilnuje. A ostatnio jak jej powiedzialam, ze bylby fajnie gdyby Mały przesypiał noc to powiedziała, że dziecko musi jeść w nocy bo przestanie przybierac na wadze
Juz sie ie dziele z nia rewelacjami, bo co zrobie to nie bardzo jej sie podoba i komentuje, "nie rob tak dziecko".
WOW Twoj mlodszy zaraz będzie miał 5 miesięcy
:-)
Ostkapa my równiez planujemy chrzciny dwa tygodnie po świetach
Co do ciągnięcia głowki, to mój Franek tez raz ciągnie raz nie. Ale ostatnio strasznie rwie główke do góry. Jak go kłade w leżaczku to on zostaje w pozycji w podniesiona główka jakby chcial usiąść. Az musze go poprawiać. Nie wiem czy on chce juz siadać? Oczywiście lubi u nas siedziec na kolanach, w pozycjin półsiedzącej. Wówczas tez sie chce podmnieść i usiąść. czasami mu pozwalamy posiedziec, ładnie glówke trzyma. Ale boje się, ze to za wczesnie...
A w tym roku kończe 31.
Dziekuje dziewczyny za rady w sprawie katarku
Oczywiście najgorzej jest jak idziemy spac, zreszta u dorosłych tez wtedy największe nateżenie kataru. W dzień oddycha prze buziaka, nawet ładnie. Ja mam w domu sól morska i fridę i tym mu odciagam. Tego podlaczenia do odkurzacza to bym sie bala
Czy któreś z Waszych maluszków zaczyna ząbkować? Muszę się poradzic i zobaczyć czy podobne sa objawy...