reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Hej!
Ale produkujecie.
Założyłam nowy wątek ' wizyty u lekarza'. Widzę,że sporo z Was ma wizytę dzisiaj (trzymam za Was i za wasze fasolinki mocno kciuki) ,więc łatwiej i szybciej jest znaleźć opowieść w tamtym wątku.
Ja śpię jak zabita. Synuś zabiera mi wiele energii,a i senność ogarnia mnie niesamowita. Wczoraj już po 20 spałam i do 5.30 nie ruszyłam nawet powieką :-):-)
Pisałyście też o sobie... może lepiej zrobić osobny wątek i tam napisać kilka słów o sobie? będzie wyraźniej i łatwiej tam dotrzeć...co myślicie? :-D:-D miłego dnia!

reklama
ehh.. Ja w pracy. Trudno mi się dzisiaj skupić. Byłam rano na becie i też czekam do 14.00 na wynik.. W ogóle w nocy śpie niespokojnie i co godzinę chodzę do toalety i sprawdzam, czy nie mam plamienia jakiegoś.. normalnie wykończymy się nerwowo jak tak bedziemy się martwić...
taycia jestem za nowymi wątkami, bo momentami naprawde się gubię ;-) Uciekam popracować, klasa pisze sprawdzian idę sprawdzić, czy nie ściągają ;-)

Nanulika- ja właśnie tez jestem w tygodniu w którym 2 lata temu poronilam i wtedy tez czułam sie zupełnie inaczej. Miałam straszne mdłości ale chyba najgorszy był ból brzucha bo cały czas mnie bolało podbrzusze albo klulo w macicy. Teraz miałam tak jakos 1,5 tyg temu i na tym koniec. Teraz tylko czasami cos mnie zaboli a tak nie mam zadnych objawow oprócz zmęczenia i to mnie tez zastanawia czy jest ok...

Lola216:8325607 pisze:
Nanulika- ja właśnie tez jestem w tygodniu w którym 2 lata temu poronilam i wtedy tez czułam sie zupełnie inaczej. Miałam straszne mdłości ale chyba najgorszy był ból brzucha bo cały czas mnie bolało podbrzusze albo klulo w macicy. Teraz miałam tak jakos 1,5 tyg temu i na tym koniec. Teraz tylko czasami cos mnie zaboli a tak nie mam zadnych objawow oprócz zmęczenia i to mnie tez zastanawia czy jest ok...

U mnie ten sam dzien cyklu co wtedy bedzie za tydzien,19go marca..... wizyta 2dni pozniej.... ja chyba nie wytrzymam i pojde dzisiaj na bete....

Wrr.... ten niepokoj jest koszmarny! Chyba uspokoje sie dopiero jak fasolka zobacze,wtedy nie zdazylam.... szlam na wizyte na ktorej mialo byc serduszko,a stwierdzono obumarla ciaze. Stad ten strach....

sunovia:8325116 pisze:
a ja mam za sobą kolejną fatalną noc. nigdy nie miałam problemów ze snem, a teraz budzę się po kilka razy w nocy i jestem jakaś taka niespokojna. w dodatku dziś śniło mi się, że zaczęłam krwawić ... :(

jeszcze 5 godz do wizyty. tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze. mąż co chwilę wydzwania jak się czuję, czy boli mnie brzuch i czy nie zniknęły mi objawy ciążowe ;p

Sunovia 3mam kciuki,ja tylko 2 dni mlodsza:) dawaj znac jak wizyta:) zreszta jest nawet nowy watek w tym celu:)

HCG nadal rośnie 35451,9 nie rośnie już tak szybko jak u was ale jeśli to prawda że po 6 tys już rośnie wolniej to u mnie to właśnie się sprawdza nadal nie posiadam objawów ciążowych tyci tyci może biust ale to przez to że wczoraj go wymietoliłam bo już się niepokoiłam że nie boli widocznie ta ciąża jest zupełnie inna niż 4 poprzednie jutro wizyta u lekarza oby wszystko było ok fajnie że betka rośnie ale czy rośnie prawidłowo jutro się dowiem :)

Lola, Ulala

:-D:-D - super,że betka rośnie i ULALA na pewno prawidłowo. Nic się nie martwcie...na pewno z Waszymi fasolkami jest wszystko super!!!!!! Pamiętam jak bardzo stresowałam się moją pierwszą ciążą... tę jakoś w ogóle :-) może dlatego,że pierwsza dzidzia taka wyczekiwana,a ta niespodzianka :-D:-D

Zapisałam się do gina na 21 marca. Według moich obliczeń powinnam zobaczyć już jak bije serduszko. U Synka było widoczne już w 6 tyg.
Miłego dzionka!

reklama
Lola, Ulala- świetne wieści :-), czyli wszystko na najlepszej drodze jest!!!!!!Ulala- pasuje, pasuje beta wolniej rośnie:-D:tak:

A mnie dzisiaj po śniadaniu pierwszy raz zemdliło, nie wymiotowałam, ale 2h mnie męczyło teraz OK.

Do góry