reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witam:-)
U mnie samopoczucie beznadziejne cały czas mnie mdli i mdli coś by się zjadło a jak się zje to jestem taka najedzona że mam dość. Znacie jakieś metody na takie samopoczucie??
Ulala czyli wszystko dobrze:-)

Ja myje włosy co drugi dzień i kąpie się pod prysznicem:-)

reklama
sylha naszczęście tylko mdli ale potrafi cały dzień, ponoć można zanim się wstanie z łóżka zjeśc np. chrupki, herbatniki, ale czy to pomaga? właśnie imbir ale wolałabym chyba cukierki tylko gdzie takie kupić ?

Hanoos super :-)

taycia
może jednak jest sposób :tak:

Maria- też właśnie słyszałam o łóżkowym podjadaniu- nic będzie trzeba popróbować, koleżanka mi mówiła, że jej migdały pomagały, a jeżeli chodzi o łóżko to żeby nie wstawać zaraz po przebudzeniu tylko jeszcze chwila poleżeć i na spokojnie, pożyjemy zobaczymy, każdej co innego pomaga

hej

ja po wizycie tak średnio ... pęcherzyk jest, odpowiedniej wielkości, zarodka nie było widać, ale gin powiedział, że jest jeszcze za wcześnie i tym się nie stresować. niestety pęcherzyk jest za nisko, co zwiększa ryzyko poronienia. a jest to wg niego efektem łyżeczkowania wg niego zupełnie niepotrzebnego. i generalnie ciąża wysokiego ryzyka, bo dwa czynniki niesprzyjające. źle umiejscowiony pęcherzyk i niedoczynność.
mam się oszczędzać i zwiększyć dawkę luteiny, nic więcej nie można zrobić, więc pozostaje mi tylko czekanie.

mam nadzieję, że u was lepiej.
pola, jak u ciebie?

Sunovia- własnie przeczytałam na wątku wizyt u lekarza, powiedz mi co to oznacza, że jest za nisko?!?!Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży, odpoczywaj dużo!!!!!

reklama
Ja w laboratorium,czekam na pobranie..... sunovia teraz tylko lez i odpoczywaj,oszczedzaj sie!

Piekne betki dzisiaj powychodzily:))))) moze moja bedzie rownie piekna.....

Do góry