reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

hm, no powinien być na jakby na górze macicy, a jest trochę powyżej szyjki - tak mi to lekarz tłumaczył
dostałam l4 i mam odpoczywać, ale jak to powiedział - leżenie plackiem nie pomaga - po prostu nie dźwigać, nie forsować się i nie uprawiać seksu.

będzie co ma być. póki co rokowania średnie.
ciekawe co mi jeszcze w tych wszystkich badaniach powychodzi ...

reklama
sylha:8327412 pisze:
Sunovia- trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie baaaaardzo. Będzie dobrze- musi być!!!!!!!!

Nanulika- o której będzie wynik???

Jeszcze nie wiem ale zaraz zdam relacje:) chyba doplace za cito jesli jesft taka opcja:)

hanoss betka super :)

sunovia nie denerwuj się może jak będziesz odpoczywać to się wzmocni i będzie ok pierwszy raz słyszę o złym położeniu pęcherzyka przecież płud rośnie i wypełnia potem całą macicę to jak to się ma do tego hmmmm każda ma z nas jest zagrożona nie tylko ty żadna z nas nie zna jutra starajmy się być dobrej myśli bo nie mamy na to wpływu co będzie a pewnie stresem pogarszamy sytuację starajmy się nie wyszukiwać bóli brzucha czy objawów jeszcze parę tygodni i myślę że strach będzie za nami :)

Sunovia a ty wcześniej nie byłaś na usg ? chyba że z hanoos Cię pomyliłam któraś tu pisała o małym pęcherzyku a potem wydawało mi się że betka fajnie rosła .

Pola - relacje na żywo:) daj znać co się dowiesz i przynieś jakieś zdjęcia :)

Kochane żeby was tak oderwać od tych stresów to napiszcie jakie imionka chodzą wam po głowie dla dzieciaczków ??

Ostatnia edycja:
ulala, byłam na usg tydz temu, ale wtedy jeszcze nic nie było widać. i nie wiem czy to o mnie ci chodzi, ja betę robiłam 2 razy i faktycznie rosła dobrze.

a imiona, hm - u nas jest problem, bo wiele imion które mi się podobają odpada ze wzg na nazwisko - razem po prostu głupio to brzmi. Muszą być proste, bezpretensjonalne.
np dla chłopca chciałabym Leon lub Julian, ale do nazwiska kompletnie nie pasują, ostatnio spodobał mi się Karol
a dla dziewczynki Inga albo Marcelina

reklama
w pierwszej ciązy miałam imię dla dziewczynki Natalia a dla chłopca nie miałam babcia wybrała imię :) Adrian tym razem chodzi mi po głowie Martynka ,Emilka syn Amelkę ,Krystian ,Kamil

Do góry