reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Sunovia- oj faktycznie będziecie miec wybuchowa mieszankę :))
Pola - super będziesz z dzieckiem razem obchodzić urodzinki.

reklama
Milego poniedzialku wszystkim,ja juz w drodze do pracy... lenia mam na maxa... ciekawe czy wytrwam w swoim zalozeniu i wytrzymam z L4 do lipca:p

Mega mi sie nic nie chce! A maraton to mi sie zacznie w przyszlym tyg. Robie prawko i w przyszlym tyg poza praca mam jazdy codiennie oprocz niedzieli i oprocz srody kiedy mam upragniona wizyte u gin.

Ciekawe jak zniose ten tydzien skoro teraz czasem lapie mnie taka sennosc ze szok! Ale wczoraj zdalam sobie sprawe,ze w poprzedniej ciazy (poronienie w 7tc) na tym etapie czulam sie baaaardzo zle,slaba,bez sil,zawroty glowy.... az na zwolnienie poszlam.

Teraz jest duzo lepiej! I oby tak zostalo:)

Dzień dobry.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś ;-)

Ja nie lubię w wannie... Kiedyś w sumie tylko tak bo prysznica nie było ale od kilku lat tylko prysznic... ale woda musi być baardzo ciepła...
Ja z farbowaniem poczekam jeszcze miesiąc.. No chyba że znajdę kogoś kto mi to szybciutko nałoży bo sama to na bank dłużej będę to robić i mogłabym się nawąchać.... U mnie nie jest źle.. W sumie odrostów prawie nie widać - tylko ten kolorek już taki inny...

Miłego dnia!

Dzień dobry :-)

Czekam na dobre wieści po wizytach.

Ja na razie włosów w ogóle nie farbuję, póki co w zeszłym tygodniu ścięłam i też mam akurat odrosty prawie niewidoczne.

Witam was dziewczynki właśnie wróciłam z badań i do 14 znowu czekanie i przy otwieraniu meila z labolatorium wielki strach ale jestem dobrej myśli bo nic złego na razie się nie dzieje więc mam nadzieję że powoli wszystko się uspakaja i będzie dobrze jutro wieczorem usg musze jeszcze ten dzień przezyćw niepokoju może będzie los dla mnie łaskawy i jutro wreszcie opuszczą mnie nerwy:) obym zobaczyła serduszko .

a ja mam za sobą kolejną fatalną noc. nigdy nie miałam problemów ze snem, a teraz budzę się po kilka razy w nocy i jestem jakaś taka niespokojna. w dodatku dziś śniło mi się, że zaczęłam krwawić ... :(

jeszcze 5 godz do wizyty. tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze. mąż co chwilę wydzwania jak się czuję, czy boli mnie brzuch i czy nie zniknęły mi objawy ciążowe ;p

reklama
Do góry