reklama
Milego poniedzialku wszystkim,ja juz w drodze do pracy... lenia mam na maxa... ciekawe czy wytrwam w swoim zalozeniu i wytrzymam z L4 do lipca
Mega mi sie nic nie chce! A maraton to mi sie zacznie w przyszlym tyg. Robie prawko i w przyszlym tyg poza praca mam jazdy codiennie oprocz niedzieli i oprocz srody kiedy mam upragniona wizyte u gin.
Ciekawe jak zniose ten tydzien skoro teraz czasem lapie mnie taka sennosc ze szok! Ale wczoraj zdalam sobie sprawe,ze w poprzedniej ciazy (poronienie w 7tc) na tym etapie czulam sie baaaardzo zle,slaba,bez sil,zawroty glowy.... az na zwolnienie poszlam.
Teraz jest duzo lepiej! I oby tak zostalo
Mega mi sie nic nie chce! A maraton to mi sie zacznie w przyszlym tyg. Robie prawko i w przyszlym tyg poza praca mam jazdy codiennie oprocz niedzieli i oprocz srody kiedy mam upragniona wizyte u gin.
Ciekawe jak zniose ten tydzien skoro teraz czasem lapie mnie taka sennosc ze szok! Ale wczoraj zdalam sobie sprawe,ze w poprzedniej ciazy (poronienie w 7tc) na tym etapie czulam sie baaaardzo zle,slaba,bez sil,zawroty glowy.... az na zwolnienie poszlam.
Teraz jest duzo lepiej! I oby tak zostalo
Crazy Girl
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś ;-)
Ja nie lubię w wannie... Kiedyś w sumie tylko tak bo prysznica nie było ale od kilku lat tylko prysznic... ale woda musi być baardzo ciepła...
Ja z farbowaniem poczekam jeszcze miesiąc.. No chyba że znajdę kogoś kto mi to szybciutko nałoży bo sama to na bank dłużej będę to robić i mogłabym się nawąchać.... U mnie nie jest źle.. W sumie odrostów prawie nie widać - tylko ten kolorek już taki inny...
Miłego dnia!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś ;-)
Ja nie lubię w wannie... Kiedyś w sumie tylko tak bo prysznica nie było ale od kilku lat tylko prysznic... ale woda musi być baardzo ciepła...
Ja z farbowaniem poczekam jeszcze miesiąc.. No chyba że znajdę kogoś kto mi to szybciutko nałoży bo sama to na bank dłużej będę to robić i mogłabym się nawąchać.... U mnie nie jest źle.. W sumie odrostów prawie nie widać - tylko ten kolorek już taki inny...
Miłego dnia!
sylha
mama bliźniakowa
Dzień dobry :-)
Czekam na dobre wieści po wizytach.
Ja na razie włosów w ogóle nie farbuję, póki co w zeszłym tygodniu ścięłam i też mam akurat odrosty prawie niewidoczne.
Czekam na dobre wieści po wizytach.
Ja na razie włosów w ogóle nie farbuję, póki co w zeszłym tygodniu ścięłam i też mam akurat odrosty prawie niewidoczne.
ulala
Witam was dziewczynki właśnie wróciłam z badań i do 14 znowu czekanie i przy otwieraniu meila z labolatorium wielki strach ale jestem dobrej myśli bo nic złego na razie się nie dzieje więc mam nadzieję że powoli wszystko się uspakaja i będzie dobrze jutro wieczorem usg musze jeszcze ten dzień przezyćw niepokoju może będzie los dla mnie łaskawy i jutro wreszcie opuszczą mnie nerwy obym zobaczyła serduszko .
sunovia
a ja mam za sobą kolejną fatalną noc. nigdy nie miałam problemów ze snem, a teraz budzę się po kilka razy w nocy i jestem jakaś taka niespokojna. w dodatku dziś śniło mi się, że zaczęłam krwawić ...
jeszcze 5 godz do wizyty. tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze. mąż co chwilę wydzwania jak się czuję, czy boli mnie brzuch i czy nie zniknęły mi objawy ciążowe ;p
jeszcze 5 godz do wizyty. tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze. mąż co chwilę wydzwania jak się czuję, czy boli mnie brzuch i czy nie zniknęły mi objawy ciążowe ;p
reklama
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
:-)
trzymam kciuki za wasze wizyty, ja pierwszą mam dopiero na 22 marca
trzymam kciuki za wasze wizyty, ja pierwszą mam dopiero na 22 marca
Podziel się: