reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny co ja dziś przeżyłam! :szok:Masakra! Byłam dziś po południu w kościele i myślałam, że już z niego o własnych siłach nie wyjdę! Dostałam takiego bólu podbrzusza+ból pleców+mdłości i pomyślałam, że to skurcz-tzn do tej pory tak myślę! Wytrzymałam jakoś, wsiadłam do auta i nie mogłam nawet pedałów obsługiwać. Wczołgałam się do domu i poszłam od razu pod prysznic co przyniosło ogromną ulgę:-) Stałam pod prysznicem i panikowałam bo torba nie spakowana, męża w domu nie ma... o zgrozo:baffled: Ale po 40 min przeszło i póki co jest spokój. Czuję nadal dyskomfort jakiś ale to zupełnie co innego. Teraz spakowałam torbę ze strachu, że coś się może wydarzyć:szok:

reklama
Witaj Inek :-)

Ulala ja też nie lubię jak coś jest zaplanowane i nagle to zmieniają. Trzymaj się i wytrzymaj jeszcze ten tydzień..;-)
Multiplicamini jeszcze dwa tygodnie miałam pracować ale poszłam na zwolnienie...:baffled:

olii to przeżyłaś dobrze że narazie spokój daj znać jak by co;-)
ulala no to faktycznie też bym się wkurzyła:no: Ja jutro wizyta i mam nadzieje że się umówimy już na cc:-)

oli88 nie ciekawie zatem się dzieje. To nadal wczesny tydzień, dobrze by było jakby Maluch jeszcze posiedział w brzuszku... może postaraj się trochę zwolnić, może to tylko z przemęczenia/przeciążenia?!

ja dziś miałam już trzeci raz ból (jeden występuje na tydzień) w okolicy biodra - nad pachwiną. Za każdym razem dzieje się to w lewym boku, powoduje aż paraliż, a potem jeszcze z pół godziny nie mogę chodzić... nadal nie wiem co to jest:-(

ulala trzymaj się kobietko, też bym się na Twoim miejscu zdenerwowała, w końcu nikt nie lubi jak mu się plany zmieniają. Wagą i swoją i Maluszka się spróbuj nie martwić.

Ej, Dziewczyny czekajcie przynajmniej do 37 tc :-)
Maria2008 , daj znac jaki termin, ale jesli nic sie nie dzieje to cc zazwyczaj po skonczonym 38 tc.
Ja tak mam iść do szpitala.
Ulala, nie martw się ta waga, może młody wysoki, po prostu. przeciez oni oceniaja to na podst dlugosci kosci obwodu brzuszka i obwodu czaszki. ja tez nie lubie niespodzianek i rozumiem Cie, ze sie denerwujesz.
Elzu dawała znać?

Elzu lezy na patologii, dostala zastrzyk na szybszy rozwoj plucek, pekly jej wody no i pewnie za chwil kilka lub dni bedzie tulila swojego Syneczka!

Ulala - nie denerwuj sie chociaz pewnie sama bym sie zdenerwowala...:baffled:

U Nas wszystko dobrze. Mikus przybral ponad 300 g w 8 dni na cycku,wiec jestem przeszczesliwa! oby tylko nie mial skazy bialkowej jak jego starszy brat (objawila mu sie kolo 3 tygodnia zycia)...

Trzymajcie sie Babeczki...juz niedlugo powitacie dzieciaczki z tej strony brzuszka ;-)

chyba 12 h od odejscia wod mozna najdluzej czekac na poród. ale wyczytalam to na forum, wiec nie wiem na ile to rzetelna informacja.

U Nas wszystko dobrze. Mikus przybral ponad 300 g w 8 dni na cycku,wiec jestem przeszczesliwa! oby tylko nie mial skazy bialkowej jak jego starszy brat (objawila mu sie kolo 3 tygodnia zycia)..

Też to znam, moje obie były alergiczkami, mamusia musiała zrezygnować z krowy i to na długo, bo małe stwierdziły, żebym sobie Bebilon pepti sama piła, nie cciały się go tknąć :-D i cyckowały długo. Teraz też się tego bawiam, ale i tak zamierzam karmić minimum rok, za to potem jaki miałam super cholestelor :-)

inek - ja także mam termin na ostatniego dnia - 30.11., więc my chyba na szarym końcu będziemy. Ja jeszcze tak nie panikuje. " Wydaje mi się" , że mam jeszcze troche czasu, chodź nie ma reguły.

reklama
Też to znam, moje obie były alergiczkami, mamusia musiała zrezygnować z krowy i to na długo, bo małe stwierdziły, żebym sobie Bebilon pepti sama piła, nie cciały się go tknąć :-D i cyckowały długo. Teraz też się tego bawiam, ale i tak zamierzam karmić minimum rok, za to potem jaki miałam super cholestelor :-)

wcale sie nie dziwie, bo jest obrzydliwy. nam sie udalo przejsc na humane sl,ktora jest slodsza, ale to sie udaje tylko, jesli dziecko nie ma alergii na soje.
my wieksze boje toczylysmy o picie z butelki. ciekawe jak bedzie teraz.

Do góry