reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

no ja "kary" za swoją pierwszą ciążę odczuwam aż do teraz. zostałam potraktowana bardzo niefajnie, ale oczywiście wszystko w białych rękawiczkach. dlatego jeśli tfu tfu okazało by się, że coś nie tak z ciążą, to składam wypowiedzenie ... więc na tym, by wszystko było dobrze zależy mi podwójnie.

kurcze, uwielbiam tą kobietkę z suwaczka. jej brzuszek w zasadzie :)

reklama
moja owulka wypada na 12-13 dc. cykle 27 dniowe. fakt ze bylam na monitoringu ostatnio w kwietniu rok temu ale jakos objawy plodnosci byly w tych wlasnie dniach. i tak tez wychodzilo na usg.

Jutro dużo wizyt, powodzenia dziewczyny:-)

no ja "kary" za swoją pierwszą ciążę odczuwam aż do teraz. zostałam potraktowana bardzo niefajnie, ale oczywiście wszystko w białych rękawiczkach. dlatego jeśli tfu tfu okazało by się, że coś nie tak z ciążą, to składam wypowiedzenie ... więc na tym, by wszystko było dobrze zależy mi podwójnie.

kurcze, uwielbiam tą kobietkę z suwaczka. jej brzuszek w zasadzie :)

ale czemu miałabyś składać wypowiedzenie to przecież lepiej na L4 pójść, a ewentualne wypowiedzenie po macierzyńskim złożyć

Witam w niedzielny wieczór :)
Widzę że dużo z nas jest koło 30tki :-) ja w tym roku ostatni raz dwudzieste będę kończyć:cool2:

gosiagro, napisałam, że jeśli byłoby coś nie tak, czyli z tej ciąży nic by nie wyszło. jeśli będzie wszystko ok to jasne, że będę na l4, a potem się będę zastanawiać co dalej.

a ja jakoś do tej pory nie mogę uwierzyć, że mam już tyle lat :szok:
pamiętam, jak jako dziecko mówiłam mamie, że ja nie będę taka stara jak ona, kiedy będę rodzić pierwsze dziecko (miała 25). tymczasem ona w moim wieku rodziła już drugie :)

hello :)
Ale dzisiaj nudny dzień .... prawie cały w łóżku spędziłam....
Dziś rano się lekko zaniepokoiłam ponieważ mnie strasznie piersi bolą juz od 2 tyg, a rano przy lekkim naciśnięciu na brodawkę wypłynęło białe mleko!!!
jestem tym przerażona bo to dużo za wcześnie nie powinno chyba tak być!
Czy któraś z was miała taki przypadek?

też nie czuję swoich lat, ja zawsze drugie planowałam na 30tkę i nie sądziłam że czas tak szybko zleci, jednak tak jakoś ten 2012 bardziej mi pasował niż 2013 i w ostatniej chwili przyspieszyliśmy trochę sprawę

reklama
Hej dziewczyny, ale żeście się rozpisały:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Żabka witaj :-)

Myśmy akurat wrócili od znajomych.

Dziewczyny powiedzcie mi też Wam się tak włosy przetłuszczają?!?!?!Mi strasznie jak głowę mogłam myć co 3 dzień to teraz codziennie, bo inaczej wyglądam jakbym się smalcem wysmarowała!!!!

Do góry