reklama
hanoos
Aktywna w BB
Witaj zabka253 ;-)
Sunovia ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
A póki co dzisiaj męczy mnie biegunka :-(
Sunovia ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
pola, wizytę mam o 15. chyba zniosę jajko do tej pory. tak bardzo bym chciała, żeby tym razem było wszystko dobrze ...
a, no i pozdrawiam Krakuski - bardzo mi się tęskni za tym miastem ...
Będziemy wszystkie trzymać kciuki :&&
Wesoła Kobietka
Wam też w pracy trudno się skupić? Ja myślę ciągle o ciąży i praca mi jest ostatnio obojętna, szczególnie, że przez działania szef i tak brakuje motywacji.
sunovia
hanoos, moja ciąża też młodsza niż wynika z suwaka, bo owu była dopiero w 17dc.
i też mam biegunkę i zastanawiałam się czy to dobrze - tzn mój mąż puka się w czoło i mówi, że każdy normalny człowiek robi to przynajmniej raz dziennie, ale ja tak nie miałam - wc odwiedzałam w tym celu raz na kilka dni. no ale skoro tyle teraz jem
wesoła, ja na szczęście jestem na zwolnieniu. wiem, że gdybym pracowała to albo narażała bym ciążę, albo musiałabym olać część obowiązków i nie wywiązywać się z zadań, bo obu rzeczy pogodzić się nie da. zawsze myślałam, że będę pracować dopóki się da, ale nie w mojej pracy. ja i bez ciąży czasem rano wymiotowałam ze stresu ...
i też mam biegunkę i zastanawiałam się czy to dobrze - tzn mój mąż puka się w czoło i mówi, że każdy normalny człowiek robi to przynajmniej raz dziennie, ale ja tak nie miałam - wc odwiedzałam w tym celu raz na kilka dni. no ale skoro tyle teraz jem
wesoła, ja na szczęście jestem na zwolnieniu. wiem, że gdybym pracowała to albo narażała bym ciążę, albo musiałabym olać część obowiązków i nie wywiązywać się z zadań, bo obu rzeczy pogodzić się nie da. zawsze myślałam, że będę pracować dopóki się da, ale nie w mojej pracy. ja i bez ciąży czasem rano wymiotowałam ze stresu ...
Crazy Girl
Oj jeszcze jak... Ja cały czas myślę... I to w ogóle nie tylko w pracyWam też w pracy trudno się skupić? Ja myślę ciągle o ciąży i praca mi jest ostatnio obojętna, szczególnie, że przez działania szef i tak brakuje motywacji.
Powodzenia na wizycie;-) A biegunka.. Też przez to przechodziłam tydzień temu...ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
Będzie, będzie - trzymam kciuki :-)wizytę mam o 15. chyba zniosę jajko do tej pory. tak bardzo bym chciała, żeby tym razem było wszystko dobrze ...
Mi też się owulka przesunęła i to ponad 7 dni i liczę normalnie.. Po prostu o tyle samo przesunęłam datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki co owulka.. Niech już będzie cos widać ;-)Witajcie. Ja wlasnie wstalam po popoludniowej drzemce tak bardzo nie mogę sie doczekać jutrzejszej wizyty. To bedzie mój 47 dc ale u mnie owulka sie opóźnia o ok 7 dni więc licze tak jakby to był 40 dc.
Witaj:-)Cześć
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane
Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)
Im więcej tym lepiej;-) Witaj!Czesc Moj termin porodu wypada na listopad Mozna sie dolaczyc do Was?
reklama
Wesoła Kobietka
hanoos, moja ciąża też młodsza niż wynika z suwaka, bo owu była dopiero w 17dc.
Sunovia to nieciekawie masz z tymi wymiotami :-/ mam pracę biurową, więc nie jest źle, ale stres też jest a atmosfera w pracy ostatnio nie bardzo. A szef panicznie boi się ciąży którejś z nas.
Podziel się: