reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
pola, wizytę mam o 15. chyba zniosę jajko do tej pory. tak bardzo bym chciała, żeby tym razem było wszystko dobrze ...

a, no i pozdrawiam Krakuski - bardzo mi się tęskni za tym miastem ...

Witaj zabka253 ;-)
Sunovia ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
A póki co dzisiaj męczy mnie biegunka :-(

Wam też w pracy trudno się skupić? Ja myślę ciągle o ciąży i praca mi jest ostatnio obojętna, szczególnie, że przez działania szef i tak brakuje motywacji.

hanoos, moja ciąża też młodsza niż wynika z suwaka, bo owu była dopiero w 17dc.
i też mam biegunkę i zastanawiałam się czy to dobrze - tzn mój mąż puka się w czoło i mówi, że każdy normalny człowiek robi to przynajmniej raz dziennie, ale ja tak nie miałam - wc odwiedzałam w tym celu raz na kilka dni. no ale skoro tyle teraz jem :)

wesoła, ja na szczęście jestem na zwolnieniu. wiem, że gdybym pracowała to albo narażała bym ciążę, albo musiałabym olać część obowiązków i nie wywiązywać się z zadań, bo obu rzeczy pogodzić się nie da. zawsze myślałam, że będę pracować dopóki się da, ale nie w mojej pracy. ja i bez ciąży czasem rano wymiotowałam ze stresu ...

Wam też w pracy trudno się skupić? Ja myślę ciągle o ciąży i praca mi jest ostatnio obojętna, szczególnie, że przez działania szef i tak brakuje motywacji.
Oj jeszcze jak... Ja cały czas myślę... I to w ogóle nie tylko w pracy :sorry2:

ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
A póki co dzisiaj męczy mnie biegunka :-(
Powodzenia na wizycie;-) A biegunka.. Też przez to przechodziłam tydzień temu...:baffled:

wizytę mam o 15. chyba zniosę jajko do tej pory. tak bardzo bym chciała, żeby tym razem było wszystko dobrze ...
Będzie, będzie - trzymam kciuki :-)
Witajcie. Ja wlasnie wstalam po popoludniowej drzemce :) tak bardzo nie mogę sie doczekać jutrzejszej wizyty. To bedzie mój 47 dc ale u mnie owulka sie opóźnia o ok 7 dni więc licze tak jakby to był 40 dc.
Mi też się owulka przesunęła i to ponad 7 dni i liczę normalnie.. Po prostu o tyle samo przesunęłam datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki co owulka.. Niech już będzie cos widać ;-)
Cześć :happy2:
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane:happy2:

Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)
Witaj:-)

Czesc :) Moj termin porodu wypada na listopad :) Mozna sie dolaczyc do Was?
Im więcej tym lepiej;-) Witaj!

reklama
hanoos, moja ciąża też młodsza niż wynika z suwaka, bo owu była dopiero w 17dc.
i też mam biegunkę i zastanawiałam się czy to dobrze - tzn mój mąż puka się w czoło i mówi, że każdy normalny człowiek robi to przynajmniej raz dziennie, ale ja tak nie miałam - wc odwiedzałam w tym celu raz na kilka dni. no ale skoro tyle teraz jem :)

wesoła, ja na szczęście jestem na zwolnieniu. wiem, że gdybym pracowała to albo narażała bym ciążę, albo musiałabym olać część obowiązków i nie wywiązywać się z zadań, bo obu rzeczy pogodzić się nie da. zawsze myślałam, że będę pracować dopóki się da, ale nie w mojej pracy. ja i bez ciąży czasem rano wymiotowałam ze stresu ...

Sunovia to nieciekawie masz z tymi wymiotami :-/ mam pracę biurową, więc nie jest źle, ale stres też jest a atmosfera w pracy ostatnio nie bardzo. A szef panicznie boi się ciąży którejś z nas.

Do góry