reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Cześć Listopadówki ;) Witam też nowe Dziewczyny :))

Sunovia, nie martw się na zapas, będzie dobrze, sobie też tak mówię ;p
ja chcę iść jeszcze jutro na betę i tsh i umówić się na wizytę do gina.

Co do mieszkania, my mieszkamy w domu moich rodziców, mamy swoje piętro do dyspozycji i sporo przestrzeni, niedawno skończyliśmy remont, ale brakuje jeszcze sporo detali, lamp, zasłon itp. Podobają mi się białe błyszczące kuchnie, ale nie miałam odwagi na taką, tym bardziej, że pies w domu, jeszcze nie ma dzieci, więc meble muszą trochę "przeżyć" ;p

reklama
Cześć :happy2:
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane:happy2:

Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)

witaj i gratuluje:-)

Co do mieszkania, my mieszkamy w domu moich rodziców, mamy swoje piętro do dyspozycji i sporo przestrzeni, niedawno skończyliśmy remont, ale brakuje jeszcze sporo detali, lamp, zasłon itp. Podobają mi się białe błyszczące kuchnie, ale nie miałam odwagi na taką, tym bardziej, że pies w domu, jeszcze nie ma dzieci, więc meble muszą trochę "przeżyć" ;p

mi tez się podoba biel i rozwiązałam to tak że górne szafki będą w bieli a dół w kolorze wenge

sunovia ciaza potwierdzona przez lekarza,a wczorajsza beta to 10786 ;-)

ulala do gina chodze do osrodka zdrowia w biezanowie nowym.

ja w pazdzierniku skoncze 29 lat.

z objawow mam bolace piersi,podbrzusze,sennosc,czasem zawroty glowy,mdlosci na razie brak.

witaj gosiagro :)

co do kuchni, ja mam właśnie górne szafki biały połysk, a dół śliwa wallis
i jeśli chodzi o utrzymanie czystości to dolne szafki super, a góra ... no cóż - chciało się mieć ładnie, trzeba cierpieć :)

żabka, no to piękna beta :)

ja troszkę żałuję, że nie sprawdziłam jeszcze w piątek jak rośnie. ale w z drugiej strony co by to zmieniło. jak ma być dobrze to będzie. i na to liczę.

jeśli chodzi o objawy, to mnie czasem pobolewa podbrzusze, zaczynam czuć piersi, mdłości mi przeszły póki co, za to mam wilczy apetyt. i chyba tyle.

Witajcie. Ja wlasnie wstalam po popoludniowej drzemce :) tak bardzo nie mogę sie doczekać jutrzejszej wizyty. To bedzie mój 47 dc ale u mnie owulka sie opóźnia o ok 7 dni więc licze tak jakby to był 40 dc.
Sunovia, o której masz wizytę?

reklama
Do góry