reklama
Gosiaro to super sprawa nowe miejsce odmienny stan fajnie tylko uważaj na siebie i ty nic prócz siebie nie przeprowadzaj !!!
no właśnie tak się super ułożyło, że akurat mieszkanie oddali do użytku a tu ciąża:-) teraz mieszkamy na 36 metrach, więc dla 4 byłoby już ciasne;-)
Cześć
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane
Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane
Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)
Ostatnia edycja:
http://
oj, ale pędziecie dziewczynki! kurcze czytam i czytam. probowalam sworzyc swoj suwaczek, al nie iwem czy mi wyszedl....
odnosnie latek to we wrzessniu skoncze 32 lata... zastanawiam sie czy to normalne ze nie mecza mnie nudnosci ani rzyganko? za to od 2 dni rozbolaly mnie jeszcze bardziej piersi. nie dosc ze sa jak balony, to sa tkliwe, nie moge sie do nic dotknac, wyciagnac reki do gory i spac na brzuchu, no i czasem pozanie zakluje...
a pierwsza wizyte u lekarza mamy 19 marca. ach, i zapomnialam dodac o humorkach.... matko sa straszne, w sobote dalam czadu, najpierw sie smialam, potem chodzilam zla jak osa, zeby na koncu zaczac tupac nogami i plakac.... masakra... i te wszystkie odczucia sa takie realistyczne....
oj, ale pędziecie dziewczynki! kurcze czytam i czytam. probowalam sworzyc swoj suwaczek, al nie iwem czy mi wyszedl....
odnosnie latek to we wrzessniu skoncze 32 lata... zastanawiam sie czy to normalne ze nie mecza mnie nudnosci ani rzyganko? za to od 2 dni rozbolaly mnie jeszcze bardziej piersi. nie dosc ze sa jak balony, to sa tkliwe, nie moge sie do nic dotknac, wyciagnac reki do gory i spac na brzuchu, no i czasem pozanie zakluje...
a pierwsza wizyte u lekarza mamy 19 marca. ach, i zapomnialam dodac o humorkach.... matko sa straszne, w sobote dalam czadu, najpierw sie smialam, potem chodzilam zla jak osa, zeby na koncu zaczac tupac nogami i plakac.... masakra... i te wszystkie odczucia sa takie realistyczne....
reklama
Podziel się: