reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Gosiaro to super sprawa nowe miejsce odmienny stan :) fajnie tylko uważaj na siebie i ty nic prócz siebie nie przeprowadzaj !!!

reklama
Gosiaro to super sprawa nowe miejsce odmienny stan :) fajnie tylko uważaj na siebie i ty nic prócz siebie nie przeprowadzaj !!!

no właśnie tak się super ułożyło, że akurat mieszkanie oddali do użytku a tu ciąża:-) teraz mieszkamy na 36 metrach, więc dla 4 byłoby już ciasne;-)

my na szczęście mamy swoje mieszkanie i to całkiem spore, z czego się bardzo cieszę, bo to jednak ważne i daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa ten swój kąt.

zabka, byłaś już potwierdzić ciążę u gina?

Cześć :happy2:
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane:happy2:

Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)

Ostatnia edycja:
http://

oj, ale pędziecie dziewczynki! kurcze czytam i czytam. probowalam sworzyc swoj suwaczek, al nie iwem czy mi wyszedl....
odnosnie latek to we wrzessniu skoncze 32 lata... zastanawiam sie czy to normalne ze nie mecza mnie nudnosci ani rzyganko? za to od 2 dni rozbolaly mnie jeszcze bardziej piersi. nie dosc ze sa jak balony, to sa tkliwe, nie moge sie do nic dotknac, wyciagnac reki do gory i spac na brzuchu, no i czasem pozanie zakluje...
a pierwsza wizyte u lekarza mamy 19 marca. ach, i zapomnialam dodac o humorkach.... matko sa straszne, w sobote dalam czadu, najpierw sie smialam, potem chodzilam zla jak osa, zeby na koncu zaczac tupac nogami i plakac.... masakra...:sorry2: i te wszystkie odczucia sa takie realistyczne....

reklama
karolina, ja z objawów też mam tylko bolące piersi i podbrzusze:sorry2: nic więcej na razie nie zauważyłam.
W lutym skończyłam 31 lat:cool2:
a moja 20-letnia siostra właśnie się rozpakowuje na porodówce....

Do góry