reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

ulala napewno się zapytam jak tam będę 30 marca mam nadzieje że jednak będę widzieć kruszynke na monitorze bo ja sobie tego nie wyobrażam żeby przez całą ciąże nic nie widzieć:no: Co do suwaczka to jest różnica, ale mam też w telefonie program i tam mam że jestem 6+5 czyli w 7mym.

reklama
Dzień dobry :-)

Miłego dnia życzę wszystkim ;-)

Ktoś tu pisał że się już w ubrania nie mieści.. Mi też troszkę już nie wygodnie w dżinsach:confused: I zaczęłam chodzić w dresach..:baffled: A to zgubne jest w moim przypadku.. Bo jak już raz je założę to mi się nie chce już wracać do normalnych ciuchów i ciągle tylko dresy i bluza a chce w tej ciąży ładnie wyglądać.. Nie to żebym nie dbała o siebie w pierwszej ale ceniłam aż za bardzo wygodę a w tej postanawiam dbać o swój strój! Przecież tyyyle jest fajnych dżinsów i w ogóle ciuchów ciążowych!

Ostatnia edycja:
nanulika, widziałam twoje mieszkanko na inspiracjach lm lub na decorii (już nie pamiętam) - świetne, bardzo mi się podoba. my też jesteśmy na etapie dopieszczania mieszkania po remoncie, ale jeszcze długa droga przed nami. poza tym nie mam żadnej wizji ...

mnie też zaczęły boleć piersi, a właściwie to nie piersi, a same sutki - ale bardzo mnie to cieszy hehe :)

lecę robić muffinki, bo mają wpaść znajomi na poobiednią kawkę.

Hejka!

Dziękuję za miłe przywitanie. Co do choróbska to ja piłam mleko z czosnkiem i miodem no i pomagało :-):-) mnie piersi bolą już dłuuugi czas, poza tym mam ranne nudności i jestem bardzo senna,a czasu na sen brak :-( Pierwszą ciążę od 6 tygodnia przesiedziałam w domu,bo miałam dużo krwiaków i mój Synek był zagrożony. Do pracy przed macierzyńskim już nie wróciłam. Pracuję miesiąc od powrotu i ciekawa jestem co powie Kierownik,że znowu jestem w ciąży :-) ja nie umiem trzymać języka za zębami. Powiedziałam już Mamie i siostrze. Mam nadzieję,że moja fasolinka zdrowo rośnie i,że w tej ciąży będę mogła popracować.
Życzę Wam spokojnej i miłej niedzieli! trzymajcie się ciepło!!!!

nanulika, widziałam twoje mieszkanko na inspiracjach lm lub na decorii (już nie pamiętam) - świetne, bardzo mi się podoba. my też jesteśmy na etapie dopieszczania mieszkania po remoncie, ale jeszcze długa droga przed nami. poza tym nie mam żadnej wizji ...

mnie też zaczęły boleć piersi, a właściwie to nie piersi, a same sutki - ale bardzo mnie to cieszy hehe :)

lecę robić muffinki, bo mają wpaść znajomi na poobiednią kawkę.

Sunovia a ja uwielbiam wymyślać pomysłów u mnie co nie miara i w dużej mierze staram się sama dużo robić bo to uwielbiam tynki strukturalne , malowanie to moja specjalność :) zawsze zastanawiam się czy to co wymysliłam wyjdzie ładnie ale na koniec jest zawsze rewelacyjnie :) zawsze robie fotki przed i po dla upamiętnienia do niedawna jeszcze przesiadywałam non stop na muratordom :)

a my po śniadanku i kawce:) zaraz się robimy na bóstwa i idziemy na spacer do castoramy:p potrzebna nam listwa która ledy przysłoni, idziemy czegoś poszukać:)
a potem wizyta u znajomych, którym wczoraj meblarze zakończyli kuchnię mojego projektu:) mam nadzieję,że nic nie spartolili:p

pozdrowionka niedzielne, 3majcie się zdrowo i cieplutko!!! u mnie we wro piękne słońce za oknem:D

a my po śniadanku i kawce:) zaraz się robimy na bóstwa i idziemy na spacer do castoramy:p potrzebna nam listwa która ledy przysłoni, idziemy czegoś poszukać:)
a potem wizyta u znajomych, którym wczoraj meblarze zakończyli kuchnię mojego projektu:) mam nadzieję,że nic nie spartolili:p

pozdrowionka niedzielne, 3majcie się zdrowo i cieplutko!!! u mnie we wro piękne słońce za oknem:D

wez aparat pochwal się twoim dziełem .

a tu troszkę moich pomysłów:

Wykańczalnik :) - Galeria zdjęć domów Forumowiczów - Forum.Muratordom.pl

Nanulika- jeszcze nie byłam u ginekologa bo mieszkam w UK i bardzo drogie są wizyty i nie chciałam isc za wczesnie. Moj gin z Polski powiedział żebym szła min środa 14.03. No i właśnie zastanawiam sie czy jest sens isc bo to bedzie 40 dc i pewnie serduszka i tak nie bedzie widać - moze tydzień pózniej byłoby widać . No i właśnie nie wiem co robić czy czekać czy nie. Z jednej strony chciałabym juz pójść i zobaczyć czy wogole jest pęcherzyk a z drugiej strony i tak pewnie w niczym nie pomoże mi ta wizyta a tydz pózniej byłoby juz serduszko.  A kiedy Ty byłaś na 1 wizycie?

Sylha- bo ty tez jestes w podobnej sytuacji co ja:) Ty pisalas ze idziesz w piatek 16.03. Tobie lekarz powiedział , ze jest szansa usłyszeć  juz serduszko? 

A u nas dzis 17 stopni i piękne słoneczko:)

reklama
Ulala- pomysły super!!!!!!

Lola- ja miałam punkcję 17 lutego....więc licz to jako godzina 0. Właściwie to mi powiedział żebym przyszła teraz we wtorek, ale powiedział, że MOŻE z końcem tygodnia będzie słychać serduszko-MOŻE także wiesz nie nastawiam się na to na 100% jak nie będzie słychać to się umówię w moje urodzinki ;-)

HMMM mleko z czosnkiem i miodem- jeszcze nie piłam, ale mogę wieczorem spróbować.

My lada moment też wybieramy się do znajomych na kawę

Do góry