reklama
G
gość 94049
Gość
Ja idę na nieplanowaną wizytę do lekarza, bo zauważyłam rano brązowe plamienie. Poza tym cisza i spokój, ale jednak lekarka kazała przyjść. Mam nadzieję, że to jeszcze nic związanego z porodem
Katze daj znac proszę co i jak? Oby to nic poważnego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziękuję wszystkim za wsparcie.
Byłam u lekarza. Okazało się, że mam gdzieś na krawędzi łożyska krwiaka i to z niego te plamienia. Na szczęście szyjka długa i zamknięta więc jestem w domu. Zalecenie leżeć, przyjmować luteinę, a pod ręką mam skierowanie na patologię. Trzymamy się dzielnie
Byłam u lekarza. Okazało się, że mam gdzieś na krawędzi łożyska krwiaka i to z niego te plamienia. Na szczęście szyjka długa i zamknięta więc jestem w domu. Zalecenie leżeć, przyjmować luteinę, a pod ręką mam skierowanie na patologię. Trzymamy się dzielnie
olii88
Fanka BB :)
Katze odpoczywaj w takim razie
Ja dostałam wczoraj wyniki badań. Najważniejszy cukier OK na czczo 67 po 1godz. 78, po 2godz. 84 Reszta względnie WBC podwyższone, hemoglobina obniżona, hematokryt obniżony, erytrocyty obniżone i magnez obniżony. Jeśli chodzi o mocz to duża liczba nabłonków płaskich i szczawianów wapnia.
Dziś wieczorem wizyta!:-)
Ja dostałam wczoraj wyniki badań. Najważniejszy cukier OK na czczo 67 po 1godz. 78, po 2godz. 84 Reszta względnie WBC podwyższone, hemoglobina obniżona, hematokryt obniżony, erytrocyty obniżone i magnez obniżony. Jeśli chodzi o mocz to duża liczba nabłonków płaskich i szczawianów wapnia.
Dziś wieczorem wizyta!:-)
G
gość 94049
Gość
Całe szczęście, ze że juz się wszystko wyjaśniło i to nie rozpoczynający sie poród:-) Odpoczywaj
Hej,
męczy mnie w nocy kaszel, zwłaszcza jak się spocę
Może wiecie co mogę bezpiecznie wziąć??
Niestety
Ale rzeczywiscie zapytaj w aptece
Gragorajka dżi uważaj na siebie, współczuje Ci tego. Niedawno kolezanka z innego tematu leżała na to lub cos podobnego w szpitalu. Wycierpiała się, ze hej... Mam nadzieje, że u Ciebie bedzie to lagodniejszy przebieg &&&&&&&&&&&&&
reklama
Kamień z serca!!! dobrze ze to nic poważnego!!! zatem leż kochana i odpoczywaj, niczym się nie martw i nie denerwuj.
gregorajka trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą myślami!!!
zizi ja też niestety nie pomogę:-(
Ostatnia edycja:
Podziel się: