reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Mi jeszcze brakuje pare rzeczy więc nie jestem jeszcze spakowana mam nadzieje, że do października wytrzymamy:-)
Katze oby nic poważnego:-)
Ostkapa oj ciężko się zebrać ciężko:tak:

reklama
Ja idę na nieplanowaną wizytę do lekarza, bo zauważyłam rano brązowe plamienie. Poza tym cisza i spokój, ale jednak lekarka kazała przyjść. Mam nadzieję, że to jeszcze nic związanego z porodem :confused:

Katze daj znac proszę co i jak? Oby to nic poważnego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję wszystkim za wsparcie.

Byłam u lekarza. Okazało się, że mam gdzieś na krawędzi łożyska krwiaka i to z niego te plamienia. Na szczęście szyjka długa i zamknięta więc jestem w domu. Zalecenie leżeć, przyjmować luteinę, a pod ręką mam skierowanie na patologię. Trzymamy się dzielnie :happy2:

Katze - super że jesteś w domku. leż grzecznie, "łykaj" proszeczki a wszystko będzie dobrze. na szczęście już tylko kilka tygodni zostało :-)

Katze odpoczywaj w takim razie:biggrin2:
Ja dostałam wczoraj wyniki badań. Najważniejszy cukier OK na czczo 67 po 1godz. 78, po 2godz. 84:biggrin2: Reszta względnie WBC podwyższone, hemoglobina obniżona, hematokryt obniżony, erytrocyty obniżone i magnez obniżony. Jeśli chodzi o mocz to duża liczba nabłonków płaskich i szczawianów wapnia.
Dziś wieczorem wizyta!:-)

Gregorajka współczuję wizyty w szpitalu, oszczędzaj się!

Co u Jutki? Mam nadzieję, że wszystko dobrze!

Zizi niestety nie pomogę, ale możesz się wybrać do apteki i może farmaceuta coś doradzi.

Byłam u lekarza. Okazało się, że mam gdzieś na krawędzi łożyska krwiaka i to z niego te plamienia. Na szczęście szyjka długa i zamknięta więc jestem w domu. Zalecenie leżeć, przyjmować luteinę, a pod ręką mam skierowanie na patologię. Trzymamy się dzielnie :happy2:

Całe szczęście, ze że juz się wszystko wyjaśniło i to nie rozpoczynający sie poród:-) Odpoczywaj:tak:

Hej,
męczy mnie w nocy kaszel, zwłaszcza jak się spocę:dry:
Może wiecie co mogę bezpiecznie wziąć??

Niestety:no:
Ale rzeczywiscie zapytaj w aptece

Gragorajka dżi uważaj na siebie, współczuje Ci tego. Niedawno kolezanka z innego tematu leżała na to lub cos podobnego w szpitalu. Wycierpiała się, ze hej... Mam nadzieje, że u Ciebie bedzie to lagodniejszy przebieg:tak: &&&&&&&&&&&&&

reklama

Kamień z serca!!! dobrze ze to nic poważnego!!! zatem leż kochana i odpoczywaj, niczym się nie martw i nie denerwuj.

gregorajka trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą myślami!!!

zizi ja też niestety nie pomogę:-(

Ostatnia edycja:
Do góry