Wy już torbę pakujecie a ja dopiero zaczynam wyprawkę kompletować
To w sumie tak jak i ja niby mam masę ciuszków po chrześniaku, ale do szpitala to nowe ubranka kupimy. A jak wrócimy to wtedy będzie chodziła Mała w "odziedziczonych".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy już torbę pakujecie a ja dopiero zaczynam wyprawkę kompletować
to wydaje mi sie,ze bardzo krotka ta szyjke masz musisz sie oszczedzac...Dziewuszki a jak to jest z tą szyjką? Mi lekarka ostatnio powiedziała że moja szyjka pochwowa ma około 2cm, a wewnątrz ze 3 cm... i nie bardzo rozumiem. Bo widzę ze TY illusion87 masz 24mm i już krążek założony. A mi powiedziała prowadząca, zę szyjka jest długa i wszystko ok.
Jak to byście Wy zinterpretowały??
Tak sobie myślę, że może ja po prostu mam taką szyjkę jaką mam - od początku. Może dlatego jej to nie niepokoi? nie wiem...