reklama
G
gość 94049
Gość
czy już Wasze dzidziole poodwracały się główkami w dół?
ułożenie miednicowe póki co. No lekarze już to głośno oznajmiają, ale z tego co sie orientuje to mają czas do 32 tc by sie obrócić, a później trzeba liczyć na cud. W każdym razie mówią mi, ze mały ma jeszcze czas by się obrócić
No właśnie moja Kinga się uparła i głową w górę cały czas. A że mała nie jest, to pasowałoby już powoli zmieniać kierunek. Czytałam jednak, ze niektóre dzieciaczki nawet w "ostatnim" momencie mogą się obrócić więc trochę mnie to uspokoiło.
niteczka83
Zaangażowana w BB
Moje Maleństwo do tej pory cały czas było w poprzek. W tygodniu stwierdziłam, że chyba się obrócił głową w dół - bo jak tak dawał czadu to cały czas po górze brzucha (wcześniej tak nie było). Nawet zastanawiałam się czy to nie za wcześnie na obrót? Ale dziś wróciło do kopniaczków głównie z lewego boku. Więc chyba ma jeszcze dużo miejsca i się kręci. Zobaczymy - w poniedziałek wizyta
bett
Fanka BB :)
Katze - u mnie cały czas tak jak u Ciebie - główka na górze a trampolina na dole. czasem jak tak zaczyna skakać to się boję że wpadnie w dziurę i jej noga wyjdzie na zewnątrz ;-) żartuję oczywiście ale chyba wolałabym kopniaki na górze a nie tam na dole
pola.
Fanka BB :)
Na ostatnim badaniu USG moja mała była ułożona glowka w dół ale lekarz powiedział ze jeszcze sie pewnie zdąży obrócić kilka razy zanim usadowi sie tak na dłużej. Teraz czuje ze leży sobie w poprzek bo kopniaki czuje z obu stron brzucha.
reklama
G
gość 94049
Gość
Hej witam się poniedziałkowo:-) Gdzie się podziewacie dziewczyny w ten chłodny brrr dzień?
Podziel się: