reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nanulika trzymaj się kochana !

pola.
tak sporo miejsca jest, tabelki różne, Twoje przemyślenia, skróty z USG i kilka innych fajnych rzeczy :-)

agamati1
czyli skrzętnie sie ukrywasz? :-) U mnie to już niestety całkiem widać... więc nie da się ukryć :-)

Mal_ ciesze sie, że wszystko okej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mal, gratuluje i z niecierpliwością oczekuje fotek. Mój skarb tez chyba spał podczas badania bo wszystko sie ładnie udało pomierzyć.
Co do testu pappa. Ja wyniki odebrałam dziś, dokładnie po 11 dniach od pobrania krwi. Wiem ze wyniki były juz wczoraj ale dziś dopiero dane zostały wklepane do komputera i obliczono ryzyko.

Nanuliko, trzymaj sie dzielnie. Wszystkie tutaj mocno Cie wspieramy!

mal gratki z udanej wizyty
pati pati no ciekawe co bedzie az sie zastanawiam co u mnie wyjdzie ...okaze sie niebawem hehehe
nunulinka trzymaj sie !!!

ja dzis u mamy jestem nie chce mi sie siedziec w domu maz na popoludnie dzis do 2 wiec wole tu hehehe

Matyjasowa, my będziemy obchodzić piąta rocznice ślubu we wrześniu :)
Jako, ze listopad jest niewiele pózniej można powiedzieć ze piękny będziemy miały prezent z okazji piątej rocznicy.

My swoją piąta rocznice ślubu obchodzić będziemy w lipcu:-) ślub braliśmy 07.07.07 :cool2:razem jesteśmy 9 lat

nanulika
- dużo sił!!

mal - gratuluje wizyty!

Pozostałym dzis wizytującym życzę powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiagro, pamietam jaki był szał na datę ślubu 07.07.07 :)
My nawet jeśli byśmy chcieli wybrać ta datę to nie było szans z racji tego ze mąż oświadczył mi sie w walentynki i ledwo co udało nam sie znaleźć wolny termin i sale na wrzesień.

Do góry