Ostatnia edycja:
reklama
agamati1
Fanka BB :)
Mal - gratki udanej wizyty:-)
fillifionka
Mal super wieści!
pola.
Mal, gratuluje i z niecierpliwością oczekuje fotek. Mój skarb tez chyba spał podczas badania bo wszystko sie ładnie udało pomierzyć.
Co do testu pappa. Ja wyniki odebrałam dziś, dokładnie po 11 dniach od pobrania krwi. Wiem ze wyniki były juz wczoraj ale dziś dopiero dane zostały wklepane do komputera i obliczono ryzyko.
Nanuliko, trzymaj sie dzielnie. Wszystkie tutaj mocno Cie wspieramy!
Co do testu pappa. Ja wyniki odebrałam dziś, dokładnie po 11 dniach od pobrania krwi. Wiem ze wyniki były juz wczoraj ale dziś dopiero dane zostały wklepane do komputera i obliczono ryzyko.
Nanuliko, trzymaj sie dzielnie. Wszystkie tutaj mocno Cie wspieramy!
matyjasowa
mal gratki z udanej wizyty
pati pati no ciekawe co bedzie az sie zastanawiam co u mnie wyjdzie ...okaze sie niebawem hehehe
nunulinka trzymaj sie !!!
ja dzis u mamy jestem nie chce mi sie siedziec w domu maz na popoludnie dzis do 2 wiec wole tu hehehe
pati pati no ciekawe co bedzie az sie zastanawiam co u mnie wyjdzie ...okaze sie niebawem hehehe
nunulinka trzymaj sie !!!
ja dzis u mamy jestem nie chce mi sie siedziec w domu maz na popoludnie dzis do 2 wiec wole tu hehehe
matyjasowa
ja z moim mezem jestesmy razem prawie 12 lat a 5 lat po slubie minie w pazdzierniku
My swoją piąta rocznice ślubu obchodzić będziemy w lipcu:-) ślub braliśmy 07.07.07 razem jesteśmy 9 lat
nanulika - dużo sił!!
mal - gratuluje wizyty!
Pozostałym dzis wizytującym życzę powodzenia!
nanulika - dużo sił!!
mal - gratuluje wizyty!
Pozostałym dzis wizytującym życzę powodzenia!
Ostatnia edycja:
reklama
pola.
Gosiagro, pamietam jaki był szał na datę ślubu 07.07.07
My nawet jeśli byśmy chcieli wybrać ta datę to nie było szans z racji tego ze mąż oświadczył mi sie w walentynki i ledwo co udało nam sie znaleźć wolny termin i sale na wrzesień.
My nawet jeśli byśmy chcieli wybrać ta datę to nie było szans z racji tego ze mąż oświadczył mi sie w walentynki i ledwo co udało nam sie znaleźć wolny termin i sale na wrzesień.
Podziel się: