reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Na wyniki z PAPPA chyba czeka się ok. 2 tyg. Ja miałam robione 30.04 i właśnie dziś dostałam maila, z tych wartości wolna beta i PAPPA nic nie wiem bo nie mam norm napisanych, ale ryzyko jest niskie, więc chyba ok.

Dziewczyny czy Wam też rosną szybko paznokcie? Przed ciążą w ogóle nie umiałam zapuścić, a teraz tak ładnie rosną, że jestem w szoku, tylko niestety zawsze gdzieś zahaczę i szybko mi się łamią.

Jestem w szpitalu od 8... łóżko udało się dostać o 12,na razie pobrali krew,mocz,wymaz z pochwy... zabieg pewnie jutro,choć nie wiem bo żaden lekarz się jeszcze do mnie nie pofatygowal. Padam z sił,psycha siada...
Dziękuje za kciuki...

Nanulika - jestem myślami z Tobą!!!!

Powiedziałam dziś dyrekcji o ciąży.... Stwierdziła, że już od ubiegłego czwartku podejrzewała, że jest coś na rzeczy; pogratulowała, powiedziała, że trzyma kciuki i oby tym razem wszystko przebiegało dobrze do samego końca. Prosiła, abym nikomu jeszcze nie mówiła o moim stanie, aby uniknąć głupich komentarzy zwłaszcza ze strony naszej sekretarki....

W piątek mam wizytę i już mam strasznego stresa, czy wszystko jest ok.
27.04 miałam genetyczne z papa i wyników na dzień dzisiejszy jeszcze nie ma:wściekła/y: laboratorium zalega z wynikami biochemii od 25.04. Mam jutro dzwonić, to może będzie już coś wiadomo....

Agamati w którym tyg. jesteś, że jeszcze nie widać ciąży? Ja początkowo chciałam powiedzieć dopiero po weekendzie majowym, ale sytuacja w firmie zmusiła mnie wcześniej - po świętach. No ale wystarczy na mnie spojrzeć i każdy widzi brzuch, nawet nie muszę nic mówić, więc i tak nie dałoby się ukryć.

Jestem w szpitalu od 8... łóżko udało się dostać o 12,na razie pobrali krew,mocz,wymaz z pochwy... zabieg pewnie jutro,choć nie wiem bo żaden lekarz się jeszcze do mnie nie pofatygowal. Padam z sił,psycha siada...
Dziękuje za kciuki...

Nanulika informuj nas bardzo Cię proszę. Strasznie sie wszystkie martwimy o Was i w dalszym ciągu trzymamy kciuki!! Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. Cokolwiek się stanie jesteśmy z Tobą.

Agamati w którym tyg. jesteś, że jeszcze nie widać ciąży? Ja początkowo chciałam powiedzieć dopiero po weekendzie majowym, ale sytuacja w firmie zmusiła mnie wcześniej - po świętach. No ale wystarczy na mnie spojrzeć i każdy widzi brzuch, nawet nie muszę nic mówić, więc i tak nie dałoby się ukryć.

14t+3d ciąży... widać, widać, ale noszę luźniejsze bluzeczki więc tylko, jak kto się dopatrzy to ujrzy zarysowany brzuszek:-)

ja też jestem w stanie jeszcze spokojnie ukryć brzuszek

nanulika .... wracają moje wspomnienia ze szpitala, czekanie na łóżko, brak zainteresowania ze str lekarzy ... ehh
dużo sił!!

reklama
Nanulika, kochana, trzymaj się, myślami jesteśmy z Tobą! Kciuki stałe zaciśnięte! &&&&&

Ja już po badaniu, wszystko jest dobrze, relacja w odpowiednim wątku :-) Dzięki za kciuki, trzymam za pozostałe! &&&&& i szczęśliwa wracam do domku :-D

Do góry