reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Nanulika- nie mogę dość do siebie po tym co napisalas. Akurat wychodzilam na badanie krwi i nie mogłam przestać płakać. Wyobrażam sobie co czujesz i wiem , ze żadne słowa w tym momencie Cię nie pociesza . Musisz być bardzo silna i wierzyć , ze w koncu sie uda. Teraz i tak pewnie nie to Ci w glowie... Trzymaj sie kochana I powodzenia zycze.
Zastanawia mnie tylko dlaczego tydz temu na USG nie bolo nic widac , czy ono bolo mniej dokladne czy co?

Qwas- brak slow na takich ludzi jak Twoj byly...
Prenetalne robi sie niby max do 13t4d bynajmniej tak mialam napisane w liscie Od nich. Jednak jak Ty będziesz juz w 15 tc to proponowalabym ci zadzwonić pod numer jaki masz tam w liście podany i probowalabym zmienić wizytę. Na pewno można zmienić . A do midwife może dostaniesz inny list bo zazwyczaj wszystko osobno przychodzi.
Choć teraz tak sobie liczę ze 13t4d to tak jakby 14 tydz i to nawet połowa czyli masz tylko 3-4 dni po terminie wiec może tez będzie ok. Ale spróbuj zadzwonić i jeszcze sie upewnić . Przecież na prywatnej wizycie zapłacisz znowu kupę kasy a nie będziesz mieć tak dokładnych tych badań jak tu.

Ostatnia edycja:
reklama
nanulika wiedz, że całym sercem Cię wspieramy, nie wyobrażam sobie co możesz czuć... bardzo bardzo mi przykro, ale wiem, że jesteś silna i na pewno doczekasz w końcu swojego największego szczęścia..

nanulinka ja nie jestem w stanie nic napisac. łzy same sie cisna do oczu i płyna po policzkach.. strasznie mi przykro:frown::frown::frown::frown:
ale wierze ze doczekacie sie dzidziusia i to nie jednego.

Lola jak rozmawiałam przez telefon to powiedziałam że to późno itp ale pani powiedziała że nie i wszystko jest ok :/ pójdę prywatnie bo poprosiłam tatę o pożyczkę na to badanie żeby odciążyć K bo on mnie utrzymuje, płaci moje rachunki i musi na to bardzo ciężko pracować nawet całe 7 dni w tygodniu ...
zresztą będę czuła się spokojniejsza bo badanie zrobię u doktora który mnie zna i zna od początku moją ciążę i po polsku przede wszystkim co też mnie uspokoi ... jak tylko dostanę przelew to zapisze się na wizytę ...

Nanulika - jest mi bardzo,ale to bardzo przykro :-:)-( i nic wiecej nie jestem w stanie wykrztusic... musisz byc silna!

Ja bylam u learza. Opis w wizytach....

nanulika tak sobie pomyślałam, że może warto jest wierzyć, że tak jest lepiej, że dobrze się stało, że gdyby urodziło się chore dziecko na pewno kochałabyś je nie mniej niż zdrowe ale ono samo bardzo by cierpiało...
prawdopodobnie coś nie zagrało przy pierwszych bardzo intensywnych podziałach komórkowych, gdzieś powstał błąd... to na pewno nie jest Wasza wina, zobaczysz badania to wykażą a Wy będziecie się jeszcze cieszyć w pełni zdrowymi dzieciaczkami

Trzymam mocno kciuki i myślę o Tobie ciepło

Nanulika, strasznie mi przykro. płaczemy razem z Tobą. Nie umiem znaleźć słów pocieszenia. Ale mocno wierzę, ze los sie odwroci. Trzymajcie się.

nanulika - tak bardzo mi przykro:((((( nie ma teraz slow które ukoiłyby wasz ból:-:)-( dużo sił wam życzę na najbliższe dni a wierzę w to gorąco ze doczekacie się jeszcze zdrowego dzieciątka! Tule mocno!!!

reklama
Do góry