reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja również myślę, i myślami jestem z Nanuliką cały czas . Oby wszystko rozwiązało się pomyślnie !

reklama
Witam ;)
Dziś byłam oddac mocz i krew ;/ Bo dał mi na badania bo nie wie dlaczego mnie pod tym brzuchem tak szczypie ;/ czy to od pęcherza czy może infekcja ;/ i dlatego przepisał mi te cotrimazolum globułki i od dziś musze stoswac a toche sie boje że bedzie bardzo piekło itp ;// bo podobno tak sie zdarza ;// i jak tak sie stanie to zadzonie jutro do niego ;// boje sie ale musi byc dobrze !!

naniulka bedzie dobrze ! ;*

taka piękna pogoda a nam przyszło sie tak wszystkim stresować każda zła wiadomość dla pozostałych jest zła zaczynamy wtedy mysleć że na każdym etapie czycha niebezpieczeństwo wydawało by się że największe niebezpieczeństwo za nami a tu takie przykre sytuacje mam nadzieję że to jakieś niedopatrzenie lekarzy lub coś zupełnie innego może to nie jest przyczepione do główki może coś nachodzi na obraz ciągle tak sobie to tłumaczę bo nie mogę dopuścić innej wersji do siebie ciągle o niej myślę jakie to sa straszne nerwy po poronieniu cieszyła się że wszystko tym razem idzie dobrze a tu masz taki cios :(:( Nanulika czekam na dobre wieści oby ten kamień z twojego serca szybko spadł i byś dalej cieszyła sie razem z nami .

Nanulika, trzymam mocno kciuki z całej siły, żeby jednak okazało się iż z maluszkiem wszystko dobrze. Mam ogromną nadzieję, że to jakaś paskudna pomyłka. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się cieplutko, ściskam mocno!!

nanulinka ja tez bardzo mocno trzymam kciuki,bedzie dobrze,musi byc fobrze niema innej opcji.Teraz napewno jestes w dobrych rekach i mam nadzieje ze to wszystko okaze sie jedym wielkim nieporozumieniem i z twoja dzidiza bedzie wszystko w porzadku.

&&&&&& kciukaski za was i wasza dzidzi.

bede tu zagladac.

a ja dzisiaj na obiad żurek moj T dzisiaj w koncu przywiezie mi tego arbuza
:-)

dziewczyny mam do was takie intymne pytanko i prosze o odpowiedz. Czy wy normalnie uprawiacie sex? bo ja odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to boje sie kochac z moim m bo wydaje mi sie ze moge poronic lub cos w tym stylu. wiem mloda i glupiutka jestem ale wolalabym sie dopytac jak jest u innych;-)

a ja dzisiaj na obiad żurek moj T dzisiaj w koncu przywiezie mi tego arbuza
:-)

dziewczyny mam do was takie intymne pytanko i prosze o odpowiedz. Czy wy normalnie uprawiacie sex? bo ja odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to boje sie kochac z moim m bo wydaje mi sie ze moge poronic lub cos w tym stylu. wiem mloda i glupiutka jestem ale wolalabym sie dopytac jak jest u innych;-)

Ja narazie nie bo też mam tak jak Ty a po zatym przez to szczypanie w podburuszu też sie boje. I jak mnie doktor badał to mnie tam bolało i szczypało i dał mi te globułki zobaczymy co bedzie później

reklama
Do góry