reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Nanulika zdaję sobie sprawę, że nic nie jest w stanie teraz Cie pocieszyć i nie będę próbować tego robic, ale jestem pewna, że jak porobicie badania genetyczne to spokojnie zaczniecie się starać o Waszego wymarzonego dzidziusia. Zobaczysz jeszcze wszystko się ułoży. Jestem całym sercem z Tobą i ściskam Cię bardzo mocno. Bardzo mi przykro ...

reklama
Nanulika, nie wiedzialam czy cokolwiek mam napisac, bo co bym nie napisala to i tak nic nie da. Mimo wszystko jest mi cholernie przykro. Takie sytuacje nie powinny w ogole miec miejsca. Nie mam pojecia jak to wytrzymujesz i jak sie teraz czujesz ale sercem jestem przy Was. Badz silna i 3maj sie...

Lola216, moze to moje USG w Anglii nie bylo preantalne, sama nie wiem, pappa wtedy nie mialam. W kazdym razie mam nadzieje, ze cokolwiek qwas zdecyduje bedzie dobrze :)

mummy2, naczynia zmywam bez rekawiczek i do wycierania kurzy tez nie uzywam (ale raczej nie dotykam plynow - bo psikam i szmatka), podlogi mopem ale lazienke i kibelek i szorowanie cifem np to juz w rekawiczkach, bardziej sie przejmuje nie dotykaniem, a wdychaniem, takie czyszczenie chlorem np. raczej prosze D zeby zrobil za mnie.

Mummy - ja wszystko czyszcze bez rekawiczek. Jedyne czego nie dotykam to kuwety mojej koci,a tak to domestosy, cify i inne duperele ze szmatka jade ... tak jak pisze Elzu juz gorsze jest wdychanie jakis chemikalii niz dotykanie...

Taycia i Magda- gratuluje udanych wizyt:)
Elzu- może nie mialas faktycznie prenatalnego ale to by dziwne było bo w UK każdemu z tego co sie orientowalam robią USG prenetalne a badanie krwi Pappa pytają sie czy chcesz. Może ci pobrali na jakieś innej wizycie z pozostałymi badaniami tak jak mi .
Tutaj cieżko w czymkolwiek jest sie połapać ;)

jak tylko dostanę przelew to zapisuję się na porządne usg do polskiej kliniki gdzie mnie znają ...

ja do mycia bardziej chemicznego czy pastami kupiłam sobie grubsze fioletowe rękawiczki gumowe przedłużane w serduszka ...

Lola badanie genetyczne bo z tego co wiem o to chodzi w klinice kosztuje 90 funtów ... będę jeszcze dzwoniła dokładnie się dowiedzieć ale tak pisze na stronie ... czytałam ze są dwa genetyczne, pierwsze właśnie teraz a drugie w 20 tygodniu.

badania krwi zostawiam już dla terminów angielskich ...

ja w sumie bardziej chemiczne rzeczy typu domestos to prosze M, bo nie moge wrecz przy tym oddychac, ale srodki typu cif to sama robie, glownie w rekawiczkach ale czasem zdarza sie ze jak tak na szybko to tez gabka i bez rekawiczek....
qwas - to fajne te rekawiczki :-) a fiolet to moj ulubiony kolor

reklama
mummy mój też i jeszcze zielony ... stwierdziłam z K że jak mam sobie sprzątać to przynajmniej będę miała rękawiczki jak z reklamy płynów do naczyń :) i przyznam że sprzątanie w nich jakieś takie bardziej pozytywne i kolorowe ...

Do góry