reklama
Nanulinka- wlasnie wróciłam do domku i takie smutne wieści! No nie wierze razem tu trafilysmy z czerwcowek i kurcze no razem ma być(( melduj jutro proszę co i jak na badaniach- może twoja lekarz nie wiem pomyliła sie- cokolwiek((( ach jak straszno! Trzymam kciuki by jednak jeszcze karta odwróciła sie....
Ostatnia edycja:
agamati1
Fanka BB :)
Nanulika - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
matyjasowa
ja dopiero dzis przeczytalam o nanulince i mysle ze to jakas pomylka musi byc i wszytsko sie okaze dobrze trzymam mocno mocno kciuki ....
mnie wczoraj bolal brzuch chyba zoo dalo mi w d..pe i teraz musze odpoczywac .... ndzis zawioze mala do mamy na noc i bede jutro lezec ......bo maz bedzie w pracy '
biore te tabletki 2xdziennie i mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok bo lekarka niezle mnie nastarszyla....
mnie wczoraj bolal brzuch chyba zoo dalo mi w d..pe i teraz musze odpoczywac .... ndzis zawioze mala do mamy na noc i bede jutro lezec ......bo maz bedzie w pracy '
biore te tabletki 2xdziennie i mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok bo lekarka niezle mnie nastarszyla....
Nanulika bądź silna, myśl pozytywnie i walcz do samego końca. Na tak wczesnym etapie mogą się jeszcze zdarzać pomyłki. Jesteś pod dobrą opieką. Lekarze zrobią to, co najlepsze dla Ciebie i Twojego maluszka. Jesteśmy z Tobą i wspieramy Cię mocno z tych wszystkich zakątków i Polski i Europy w których się teraz znajdujemy.
Cholera, tak mi teraz głupio i wstyd, że się zmartwiłam taką głupotą jak brak penisa...
Cholera, tak mi teraz głupio i wstyd, że się zmartwiłam taką głupotą jak brak penisa...
pola.
Witajcie z rana! Ja tez od samego przebudzenia mysle o nanulice i jej dzieciatku. Mam ogromna nadzieje ze dziś fachowcy ocenia sytuacje pozytywnie i nie bedzie mowy o przerywania ciazy! Tej myśli w ogóle nie dopuszczam do siebie. Bądź dzielna i silna nanuliko! Jestesmy z Toba!
reklama
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Nanulika tyle serc jest z Wami, że musi być dobrze! Nie dopuszczamy innej myśli! Walcz Kochana, nie poddawaj się!
Podziel się: