reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nanulika nie wiem co powiedziec ... ale podobnie jak dziewczyny wciaz wierze, ze moze byc dobrze, trafisz w rece fachowcow i moze okaze sie, ze nie jest tak zle ... trzymaj sie, bede trzymac kciuki za waszego maluszka :*

reklama
Nanulinka- wlasnie wróciłam do domku i takie smutne wieści! No nie wierze:( razem tu trafilysmy z czerwcowek i kurcze no razem ma być:((( melduj jutro proszę co i jak na badaniach- może twoja lekarz nie wiem pomyliła sie- cokolwiek:(((( ach jak straszno! Trzymam kciuki by jednak jeszcze karta odwróciła sie....

Ostatnia edycja:
ja dopiero dzis przeczytalam o nanulince i mysle ze to jakas pomylka musi byc i wszytsko sie okaze dobrze trzymam mocno mocno kciuki ....

mnie wczoraj bolal brzuch chyba zoo dalo mi w d..pe i teraz musze odpoczywac .... ndzis zawioze mala do mamy na noc i bede jutro lezec ......bo maz bedzie w pracy '
biore te tabletki 2xdziennie i mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok bo lekarka niezle mnie nastarszyla....

Nanulika bądź silna, myśl pozytywnie i walcz do samego końca. Na tak wczesnym etapie mogą się jeszcze zdarzać pomyłki. Jesteś pod dobrą opieką. Lekarze zrobią to, co najlepsze dla Ciebie i Twojego maluszka. Jesteśmy z Tobą i wspieramy Cię mocno z tych wszystkich zakątków i Polski i Europy w których się teraz znajdujemy.

Cholera, tak mi teraz głupio i wstyd, że się zmartwiłam taką głupotą jak brak penisa...

Witajcie z rana! Ja tez od samego przebudzenia mysle o nanulice i jej dzieciatku. Mam ogromna nadzieje ze dziś fachowcy ocenia sytuacje pozytywnie i nie bedzie mowy o przerywania ciazy! Tej myśli w ogóle nie dopuszczam do siebie. Bądź dzielna i silna nanuliko! Jestesmy z Toba!

reklama
Nanulika tyle serc jest z Wami, że musi być dobrze! Nie dopuszczamy innej myśli! Walcz Kochana, nie poddawaj się!

Do góry