reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Nanulika na pewno wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji!!!! Na Borowskiej czyli tak na prawde byłej Dyrekcyjnej pracują świetni lekarze, a Zimmer to ekspert, jutro cie przebadaja dokładnie, bądź dobrej mysli, my tu wszystkie trzymamy kciuki!!!!!! Dużo sił dla was na jutro, bedę z wami myślami!

... dodatkowo mają tam nowiutki sprzęt, podobno bardzo dobrej klasy, więc możesz liczyć na fachową opinię

Nie nie nie to jakis koszmar Nanulika to jakas pomyłka nie wierzę sorki dziewczyny ale ominełam wszystkie wasze wisy po tym jak zaczełam czytać o nanulice może to nic złego nagle się pojawiło tydz temu byłaś na badaniach przecierz i nic nie było ale się zmartwiłam :(:(

No właśnie Lola, też sobie pomyślałam o tej ostatniej wizycie i że ta dzisiejsza miała być tylko formalnością, że wszystko w porządku !!
Nanulika trzymam kciuki &&&&&&&&&&

reklama
Nanulika, jestesmy z Toba!!!! Wiem ze musi Ci być ciezko, ale postaraj sie być silna! Mam ogromna nadzieje ze jutro na lepszym sprzęcie lekarze stwierdza ze wszystko bedzie dobrze! Trzymam kciuki za Was!

Do góry