reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

sunovia zmywaczem do paznokci tylko na lewej stronie wypróbuj czy nie odbarwi w takim miejscu żeby nie było widać z potem szybko zamyj wodą z mydłem

nanulika ............kochana ..........może dokładne badania wyjaśnią wszystko i będzie jakie inne rozwiązanie i się okaże że sie uda.Trzymam za Was kciuki-bądź silna.Zawsze nadzieja

Ostatnia edycja:
reklama
Nanulika tak bardzo mi przykro. Będę się modlić o Waszą dzidzię. Może nie wszystko stracone... Kochana nie wiem jak ulżyć w Waszym cierpieniu.

Nanulika- mam nadzieje , ze jednak wszystko okaże sie w porządku. Przecież pare dni temu byłaś na wizycie i nic nie było takiego widać ?! Trzymaj sie i bądź dobrej myśli . Trzymam kciuki

Wesoła dobrze radzi- warto skonsultować się z innymi lekarzami. Nie wyobrażam sobie nawet co czujesz, skoro ja płaczę :(

nanulika my za Ciebie trzymamy kciuki! Nie można się poddawać, nie można rezygnować ! Musi się ułożyć ! Trzeba zasięgnąć kilku porad !

reklama
Nanulika zgadzam się z dziewczynami, jeszcze nic nie wiadomo, jutro na patologii dokładnie Cie zbadają i wszystko jest jeszcze możliwe. Nie poddawaj się kochana! Lola ma rację dopiero byłaś u wujka na usg i nic złego nie widział. Wytrzymaj do jutra, a my tu mocno zaciskamy za Was kciuki!!!

Do góry