reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Sunovia, niestety ci nie pomogę jak sie pozbyć lakieru. Trudna sprawa.

Ja wczoraj przechodzilam kryzys ubraniowy. Stałam w garderobie i przymierzalam wszystkie ciuchy które dotąd były na mnie za duże i... Okazało sie ze w nic sie juz nie mieszcze. W tym tygodniu taki mi brzuchol wyskoczył ze az sama jestem zdziwiona. Malo tego, biodra tez sie znacznie poszerzyly - nie wcisne na siebie nawet spodni czy spódnic biodrowek. Dobrze ze ostatnio kupiłam sobie kilka ciuchów ciazowych w h&m ale obawiam sie ze to może być za mało.

Nanulika, czekamy na dobre wieści!

reklama
Hej, ale cudny dzień......mały spi , cisza i spokój a ja się opijam Karmi malinowe, bo mi sie zachciało:-p
Coś nam nanulika się nie odzywa........:eek:

Dziewczyny wizytujące- superowo, że same dobre wieści:-D:-D

Ja w biodrach się jeszcze nie poszerzyłam .......we wszystkie ubrania bidrówki wchodzę..............te z wyższszym stanem nie, ale nawet jeszcze mam talie hehe-ciekawe jak długo.

A już poczułam dzisiaj kopniaczki delikatne od dzidziulki!Po lewej stronie na dole.

Ostatnia edycja:
sunovia ja jak kiedyś poplamiłam pościel bawełnianą lakierem to zmywaczem mi zeszło, nic się nie odbarwiło itd. ale to jest ryzyk fizyk.

Hejka!!!

Gratulacje z udanych wizyt! Brawooo .... :-):-)

Ja jutro ide do lekarza ogolnego no i mam wielka nadzieje,ze podgladne moje Malenstwo :-D

Milego wieczoru!

Niestety też nie pomogę w kwestii lakieru :( może jutro zanieś do pralni.
Gratuluję udanych wizyt :)
Nanulika co tam u Ciebie? Widzę, że przetrzymujesz nas jak ja ostatnio, ale już wystarczy...

sunovia moze zrob tak jak sie robi z woskiem na ciuchach

zawin sukienke w woreczek foliowy, zawiaż i włóż do zamrazalnika

po kilku godzinach wyjmij i postaraj sie wykruszyc lakier
:-)

mozna tez woda kolońska męża, spróbuj moze cos poskutkuje:tak:

Nie mam dobrych wieści:(

niby dzidzia żyje, serduszko ok, wszystkie wymiary i organy ok, NT ok ale....
gin stwierdziła wade centralnego układu nerwowego... (nie wiem czy to wodogłowie bo nie byłam w stanie rozmawiać, S. też nie.... - ale wygląda jak duży pęcherz przy główce)
Dostałam skierowanie do szpitala klinicznego na patologię ciąży, jutro rano jadę...
Najprawdopodobniej ta wada zmusi nas do usunięcia ciąży:(((( <ryk!>
tak bardzo się boję....

reklama
Do góry