reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dreddka gratuluję udanej wizyty. Rodzina na pewno się ucieszy z takich wieści :)
Fajnie, że teraz to już możemy spokojniej czekać do kolejnych wizyt.

reklama
Dreddka fajnie , że wizyta udana :-) Aż miło się czyta :-)

Ja właśnie upartoliłam naleśników i siedzę zadowolona dalej :-)

A co tu taka cisza? Ja właśnie siedzę unieruchomiona bo pazurki pomalowałam. Trzeba się powoli szykować na wesele, bo jutro pewnie czasu zabraknie ;)

Cześć Dziewczynki!

Gragorajka, mdmd, Filifionka, Dreddka - gratuluję Wam udanych wizyt, cieszę, że wszystko ok. !!!

ja właśnie zjadłam kanapki z serem żółtym, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem :D

Jak się cieszę, że tylko jeszcze jutro do pracy i weekend :) A w weekend urodziny u moich chrześniaków (akurat obaj urodzili się w tym samym miesiącu, tylko kilka dni różnicy).

Nanulika mam nadzieję, że wszystko ok !

Nikita, fajnie, w sumie pobawiłabym się teraz na weselu, ale może bez większych szaleństw :) a te dobre jedzonko...<marzy>

Ja wczoraj zasypiałam z bólem głowy, ale dziś na szczęście ok., mam nawet dziś sporo energii.

Wreszcie dostałam wypłatę, więc mogę poszaleć :d w sobotę jedziemy na jakieś zakupy, ale na allegro też już mam upatrzone ciuszki.

La Mari, cieszę się, że wszystko oki :) Z płcią to bym jeszcze poczekała, różnie to bywa.

Ja miałam nadzieję na dziewczynkę, ale ostatnio coraz bardziej wydaje mi się, że będzie chłopak (mąż to święcie o tym przekonany hehe, ale nie wiem na ile tego jest pewien a na ile mówi mi na przekór ;p). Ale może jednak...

gratuluję dziewczyny udanych wizyt, super, że wszystko dobrze :)

a ja przymierzałam sukienkę na sobotnie wesele, czy jeszcze się w nią mieszczę, bo kupiłam miesiąc temu i pociapałam ją lakierem do paznokci, bo się okazało, że mi nie wyschły dobrze
co robić? help me!

dziś u nas ładna pogoda, więc wyciągnęłam męża na spacer i przytachaliśmy z powrotem pięknego arbuza, ale niestety w smaku bardzo średni

u nas niedługo się zacznie sezon urodzinowo - chrześniakowy
mój ma w czerwcu, potem w lipcu chrześniak i chrześnica męża i później jeszcze w sierpniu moja chrześnica
a za rok dwie komunie u moich :szok:

mnie naszło na jajka sadzone, właśnie pichcę :)

reklama
La Marii gratuluję udanej wizyty!
Sunovia nie mam pojęcia jak pozbyć się lakieru ... życzę udanej zabawy jutro :-) u nas wakacje to też sezon urodzinowy, więc trzeba portfel szykować :-D
Nanulika jak tam?

Do góry